ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συναντήσεις Μητσοτάκη με Θεοδωράκη και Γεννηματά

Συναντήσεις Μητσοτάκη με Θεοδωράκη και Γεννηματά
Eurokinissi/Στέλιος Μίσινας

Συναντήσεις με τους Σταύρο Θεοδωράκη και Φώφη Γεννηματά θα έχει την Πέμπτη και την Παρασκευή ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σειρά επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς ξεκινά από αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος θα συναντηθεί στις 3 το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Την Πεμπτη στις 12 το μεσημέρι θα συναντηθεί με τον επικεφαλής του Ποταμιού κ. Σταύρο Θεοδωράκη και την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου, στις 12, με την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κυρία Φώφη Γεννηματά.

Την Τετάρτη ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο. Ο κ. Μητσοτάκης στη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα αναμένεται να θέσει το θέμα της ουσιαστικής αλλαγές πολιτικής ενώ θα κόψει κάθε συζήτηση για συναίνεση. Μάλιστα ο ίδιος θα ζητήσει από τον Πρωθυπουργό να στηρίξει την πρόταση της ΝΔ για τη συνταγματική αναθεώρηση.

Η ΝΔ σήμερα εξαπέλυσε επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον για κινήσεις πανικού. Σε ανακοίνωση το Γραφείο Τύπου του κόμματος τονίζει πως “οι αλλεπάλληλες, χαμηλού επιπέδου, ανακοινώσεις πανικού και έλλειψης ψυχραιμίας τηςΚυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, επιβεβαιώνουν ένα μόνο: ότι και οι πολιτικοί μας αντίπαλοι αναγνωρίζουν τη μεγάλη δυναμική της Νέας Δημοκρατίας και τη συνεχώς διευρυνόμενη απήχησή της στην ελληνική κοινωνία”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ