Κουτσούμπας για Novartis: Οι βουλευτές του ΚΚΕ θα απέχουν από την ψηφοφορία
Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση ότι επαναφέρει την ατζέντα της σκανδαλολογίας και της τεχνητής αντιπαράθεσης για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τα θέματα της επικαιρότητας, άσκησε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.
Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ στην ομιλία του, στη συζήτηση για τη συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο έκανε γνωστό ότι οι βουλευτές του θα απέχουν από την ψηφοφορία, καθώς δεν θέλουν να νομιμοποιήσουν τη διαδικασία.
«Καταφεύγετε στα σκάνδαλα για αντιπερισπασμό», είπε και μίλησε για βολική ατζέντα και βολική αντιπαράθεση. «Εμείς δεν θα σας ακολουθήσουμε σε αυτό το γαϊτανάκι του αποπροσανατολισμού», ανέφερε, ενώ εκτίμησε πως ακόμη και τρόπος που θα διεξαχθεί η έρευνα συσκοτίζει αντί να βοηθά την αποκάλυψη της αλήθειας.
Σε ισχύ το θερινό ωράριο μειωμένης τιμολόγησης από τον ΔΕΔΔΗΕ: - Τι πρέπει να γνωρίζετε
03:00
Youth Pass 2026: Σε εξέλιξη οι υποβολή αιτήσεων από τους δικαιούχους - Πώς πιστώνονται τα 150 ευρώ
02:00
Πασχαλινό εορταστικό ωράριο: Ώρες λειτουργίας στα εμπορικά καταστήματα
01:00
Τι αλλάζει με το νέο νόμο για τους πολίτες που δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ
00:30