ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ: Καλοδεχούμενη η πιρουέτα για την ψήφο των αποδήμων

ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ: Καλοδεχούμενη η πιρουέτα για την ψήφο των αποδήμων
ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME NEWS

Για ψέματα και «πιρουέτες» κατηγόρησε για ακόμη μια φορά τον ΣΥΡΙΖΑ η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις προτάσεις της κυβέρνησης για την ψήφο των ομογενών.

Το κυβερνών κόμμα υποστήριξε πως η αξιωματική αντιπολίτευση είδε πως η άρνησή του να δεχτεί την ισοτιμία της ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού την οδηγεί σε πολιτική απομόνωση και έκανε τη «συνήθη στροφή 180 μοιρών» και πλέον δείχνει διατεθειμένη να συζητήσει ώστε να βρεθεί κοινά αποδεκτή λύση σε ένα μείζον θέμα.

«Την ίδια στιγμή συνεχίζει να ψεύδεται. Λέει ότι είναι το πρώτο κόμμα που έχει καταθέσει αναλυτική πρόταση για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού, όταν επί 4 χρόνια όχι μόνο δεν έκανε απολύτως τίποτα, αλλά αγνόησε προκλητικά και τις τέσσερις προτάσεις που κατέθεσε η ΝΔ στη Βουλή, τελευταία εκ των οποίων τον Φεβρουάριο του 2019» τονίζει επίσης η ανακοίνωση, και καταλήγει:

«Ας είναι. Καλοδεχούμενη η πιρουέτα. Θα είναι ένα σπουδαίο μήνυμα για την πατρίδα μας αν η πρόταση νόμου ψηφιστεί κι από τους 300 της Βουλής. Μένουμε σε αυτό. Τα υπόλοιπα τα ξέρουν οι πολίτες και τα κρίνουν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ