ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Κάσο ο Μητσοτάκης: Η φωτογραφία στο Instagram και ο γρίφος για τον ΠτΔ

Στην Κάσο ο Μητσοτάκης: Η φωτογραφία στο Instagram και ο γρίφος για τον ΠτΔ
INTIME NEWS / ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Στην Κάσο βρίσκεται από το πρωί των Χριστουγέννων ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επισκέφθηκε το στρατιωτικό φυλάκιο του νησιού, ενώ στη συνέχεια επρόκειτο να παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία και θα συναντηθεί με τον δήμαρχο του νησιού.

Ο κ. Μητσοτάκης, ενώ βρισκόταν εν πτήσει, ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία έγραψε ως λεζάντα: «Πετώντας με ελικόπτερο της Αεροπορίας Στρατού, πάνω από το Αιγαίο, με προορισμό την Κάσο! Καλά Χριστούγεννα και χρόνια πολλά!».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός το απόγευμα της Τετάρτης θα βρίσκεται στο Μέτσοβο Ιωαννίνων, όπου και θα παραμείνει έως την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου.

https://www.instagram.com/p/B6fG2CljXi-

Ο «χρησμός» του πρωθυπουργού

Σε κάθε περίπτωση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης άφησε από την παραμονή των Χριστουγέννων να εννοηθεί πως το ταξίδι του στο Μέτσοβο, την ιδιαίτερη πατρίδα του πρώην προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελου Αβέρωφ (1910-1990) θα «πυροδοτήσει» σημαντικές εξελίξεις σε ό,τι αφορά το θέμα του επόμενου Προέδρου της Δημοκρατίας.

Σε «πηγαδάκια» που είχε χθες με τους δημοσιογράφους στο Μέγαρο Μαξίμου, οι τελευταίοι του υπενθύμισαν την ατάκα που είχε πει τον περασμένο Οκτώβριο στη Φώφη Γεννηματά, ότι τις σημαντικότερες αποφάσεις του τις λαμβάνει στο βουνό (ενν. το Μέτσοβο) και τον ρώτησαν τι θα πράξει αναφορικά με την επιλογή του προσώπου που θα αναλάβει το ύπατο πολιτειακό αξίωμα της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ακολούθησε ο εξής διάλογος:

- Μητσοτάκης: Βουνό είχα πει θα πάω και στο βουνό θα πάω...

- Δημοσιογράφος: Πρέπει όμως να κατεβείτε από εκεί με την πλάκα με το όνομα.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ