Κουτσούμπας: Η θέση των Μαρμάρων του Παρθενώνα δεν είναι στο Βρετανικό Μουσείο
Μήνυμα προς τη Βρετανία αναφορικά με την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα πίσω στην Ελλάδα έστειλε την Παρασκευή από το Λονδίνο ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.
«Η παράνομη κατοχή των πολιτιστικών αρχαιοτήτων της χώρας μας πρέπει επιτέλους να σταματήσει», δήλωσε ο κ. Κουτσούμπας, μετά την επίσκεψή του στο Βρετανικό Μουσείο.
«Μέχρι σήμερα οι ελληνικές κυβερνήσεις δεν έκαναν με συνέχεια, με συνέπεια, και σταθερότητα αυτό που έπρεπε να κάνουν. Η θέση των μαρμάρων του Παρθενώνα δεν είναι στο Βρετανικό Μουσείο, είναι να επιστρέψουν στην κοιτίδα τους την Αθήνα», σημείωσε ο γ.γ. του ΚΚΕ.
ΚΟΣΜΟΣ
Κραν Μοντανά: 34 από τα 40 θύματα πέθαναν παγιδευμένα σε στενή σκάλα - Δεν άντεξε το βάρος
14:15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Νέες αιχμές Καιρίδη σε Δένδια: «Δεν έχει δουλειά υπουργός να παρεμβαίνει σε κοινοβουλευτικό διάλογο»
14:04
ΕΛΛΑΔΑ
Τροχαίο στη Νέα Ιωνία: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε πεζό στη λεωφόρο Κύμης
13:58
ΕΛΛΑΔΑ
Άνοιξαν τα χιονοδρομικά κέντρα για σκι - Ποια παραμένουν κλειστά
13:48
ΕΛΛΑΔΑ