Κεραμέως για ξυλοδαρμό 17χρονου: Τέτοια περιστατικά δεν έχουν καμιά θέση στα σχολεία
«Τέτοια περιστατικά δεν έχουν καμιά θέση στα σχολεία», τόνισε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, αναφερόμενη στον ξυλοδαρμό του 17χρονου μαθητή σε σχολείο στον Βύρωνα.
Η υπουργός επισκέφτηκε το σχολείο του μαθητή και συνομίλησε με καθηγητές αλλά και με τους γονείς του 17χρονου.
Όπως διευκρίνισε η ίδια, μιλώντας στον ΑΝΤ1, μπροστά στον άγριο ξυλοδαρμό ήταν και καθηγητές, όπως άλλωστε είχε γνωστοποιήσει και η οικογένεια του θύματος. Ωστόσο, η υπουργός τόνισε πως έδρασαν άμεσα.
Παράλληλα, σημείωσε ότι ένας εκ των δραστών είναι παιδί καθηγήτριας που διδάσκει στο ίδιο σχολείο και έχει τιμωρηθεί με αποβολή δύο ημερών.
Η κ. Κεραμέως πρόσθεσε τέλος ότι το υπουργείο θα θεσμοθετήσει τον «δάσκαλο εμπιστοσύνης» για τέτοιου είδους συμβάντα.
Πειραιώς: Δύναμη πυρός στο bancassurance η ενοποίηση με Εθνική Ασφαλιστική - Πότε το business plan
09:41
Athens Gastronomic Forum: Κορυφαία ονόματα της διεθνούς γαστρονομικής σκηνής δίνουν το «παρών»
09:30
Επίσημα χειμώνας στη Νέα Υόρκη: «Ντύθηκε» στα λευκά το Central Park - Εντυπωσιακές εικόνες (pics)
09:20
Χάρτης πληρωμών και ελαφρύνσεων: Τι ισχύει για συνταξιούχους, ενοικιαστές και μισθωτούς το 2026
09:12