ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζανακόπουλος για Προανακριτική: Πολιτική σκοπιμότητα πίσω από την επιμονή εξαίρεσής μας

Τζανακόπουλος για Προανακριτική: Πολιτική σκοπιμότητα πίσω από την επιμονή εξαίρεσής μας
ΙΝΤΙΜΕ

Σε δήλωση για την κατάθεσή του στην Προανακριτική Επιτροπή για την υπόθεση Παπαγγελόπουλου προέβη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

«Μετά και τη σημερινή διαδικασία κατάθεσης στην προανακριτική επιτροπή-παρωδία, αποδείχτηκε πέραν πάσης αμφισβήτησης ότι η εξαίρεση, τόσο η δική μου όσο και του Παύλου Πολάκη, ήταν μια επιλογή πολιτικής σκοπιμότητας που, εκτός των άλλων, παραβιάζει κατάφωρα το Σύνταγμα και τους στοιχειώδεις κοινοβουλευτικούς, δημοκρατικούς κανόνες» αναφέρει και συνεχίζει:

«Οι ερωτήσεις που υποβλήθηκαν ήταν προσχηματικές, πολλές φορές ξεπερνούσαν τα όρια του κωμικού, και σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούσαν την επιμονή να εξαιρεθούμε».

«Επιμονή που αφορά όχι μόνο τη ΝΔ αλλά και τον άτυπο συνεργάτη της κ. Κεγκέρογλου, ο οποίος, ούτως ή άλλως, ενεργεί ως μακρύ χέρι της ακροδεξιάς ομάδας Σαμαρά εντός και εκτός επιτροπής», προσθέτει ο ίδιος, τονίζοντας ότι «είναι πλέον δεδομένο ότι, αφού η πλειοψηφία της επιτροπής βρίσκεται σε απόλυτη αδυναμία να αποδείξει τις ανοησίες περί σκευωρίας, καταλήγει να αυτογελοιοποιείται».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ