ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κικίλιας: Μένουμε σπίτι και βγαίνουμε μόνο για να δώσουμε αίμα

Κικίλιας: Μένουμε σπίτι και βγαίνουμε μόνο για να δώσουμε αίμα
ΙΝΤΙΜΕ

Βρισκόμαστε στο τέλος μιας κρίσιμης εβδομάδας, δήλωσε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας σημειώνοντας πως «τα νοσοκομεία μας ενισχύονται καθημερινά με νέες κλίνες, με προσωπικό, νοσηλευτές και γιατρούς». Παράλληλα, προτρέπει τον κόσμο να γίνει δότης αίματος. 

Βρισκόμαστε στο τέλος μιας κρίσιμης εβδομάδας, δήλωσε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας σημειώνοντας πως «τα νοσοκομεία μας ενισχύονται καθημερινά με νέες κλίνες, με προσωπικό, νοσηλευτές και γιατρούς».

«Θέλω να ευχαριστήσω ξανά το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, τα παραϊατρικό προσωπικό, τους διασώστες του ΕΚΑΒ. Τους είμαστε ευγνώμονες» συμπλήρωσε.

Ο κ. Κικίλιας κάλεσε όλους «να επιδείξουμε φιλότιμο, ανθρωπιά και να καταλάβουμε ότι δεν μπορούμε να μετακινούμαστε στα νησιά, δεν μπορούμε να μετακινούμαστε στα εξοχικά μας».

«Πρέπει να μείνουμε σπίτι μας. Είναι η ώρα της ευθύνης για όλους μας», τόνισε.

Σε δεύτερο μήνυμα του ο υπουργός Υγείας αναφέρεται σε έναν εξαιρετικά σημαντικό και επείγον λόγο για να βγούμε από τα σπίτια μας.

Ο υπουργός Υγείας ανέβασε μια φωτογραφία του σε κέντρο αιμοδοσίας και έγραψε:

«Μένουμε σπίτι και βγαίνουμε μόνο για να δώσουμε αίμα, να σώσουμε ζωές. Ακόμη περισσότερο, αυτές τις δύσκολες στιγμές, στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Και τώρα υπάρχει πραγματικά πολύ μεγάλη ανάγκη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ