ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορωνοϊός: Ο Μητσοτάκης μοιράστηκε φωτογραφία με τα παιδιά του που «μένουν σπίτι»

Κορωνοϊός: Ο Μητσοτάκης μοιράστηκε φωτογραφία με τα παιδιά του που «μένουν σπίτι»
ΓτΠ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Μια φωτογραφία των παιδιών του ανέβασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Στη φωτογραφία απεικονίζονται τα τρία του παιδιά, όλα αγκαλιά, μαζί με το σκύλο τους, οι οποίοι είναι όλοι ξαπλωμένοι στο κρεβάτι. Ο πρωθυπουργός, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να περάσει για άλλη μια φορά το μήνυμα του #Μένουμε_σπίτι, έγραψε κάτω από τη φωτογραφία: “Μένουν σπίτι! (Εγώ γραφείο…)”.

Υπενθυμίζεται ότι αυτή την ώρα συνεδριάζει υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, μέσω τηλεδιάσκεψης, το υπουργικό συμβούλιο με μοναδικό θέμα τα μέτρα αντιμετώπισης και τις συνέπειες του κορωνοϊού COVID-19.

https://www.instagram.com/p/B-HDkiKj79L

Σε χθεσινή του ανάρτηση στο twitter, ο πρωθυπουργός εξέφρασε την ελπίδα του για την απαγόρευση της κυκλοφορίας, σημειώνοντας: «Ας γίνει το κάθε σπίτι ένα οχυρό ζωής και ας μείνει η πόρτα όλων μας κλειστή στον κορωνοϊό».

«Από σήμερα ισχύει ο αυστηρός περιορισμός της κυκλοφορίας σε όλη την Ελλάδα. Ας γίνει το κάθε σπίτι ένα οχυρό ζωής και ας μείνει η πόρτα όλων μας κλειστή στον κορωνοϊό. Μένουμε υγιείς, μένουμε ασφαλείς, μένουμε στο σπίτι» έγραψε ο κ. Μητσοτάκης.

Μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης συνόδευσε την ανάρτησή του αυτή με βίντεο στο οποίο παρουσιάζονται οπτικοποιημένες οι οδηγίες για την εφαρμογή του μέτρου της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ