ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΙΝΑΛ: Να δοθεί το επίδομα των 800 ευρώ σε δικηγόρους και ασκούμενους δικηγόρους

ΚΙΝΑΛ: Να δοθεί το επίδομα των 800 ευρώ σε δικηγόρους και ασκούμενους δικηγόρους
ΙΝΤΙΜΕ

Να δοθεί το επίδομα 800 ευρώ και στον κλάδο των δικηγόρων και των ασκούμενων δικηγόρων, ζητά το ΚΙΝΑΛ με ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή οκτώ βουλευτές του.

Οι βουλευτές με επικεφαλής τη Νάντια Γιαννακοπούλου αναφέρουν ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες ημέρες, εξαιρούνται οι δικηγόροι της καταβολής του έκτακτου επιδόματος των 800 ευρώ, τη στιγμή μάλιστα που με κυβερνητική απόφαση ανεστάλη υποχρεωτικά η λειτουργία όλων των Δικαστηρίων, καθώς και των Υποθηκοφυλακείων και Κτηματολογικών Γραφείων της χώρας προκειμένου να περιοριστεί η διάδοση του κορωνοϊού. Αυτό συμπαρασύρει, σημειώνουν, και τους ασκούμενους δικηγόρους.

Το ΚΙΝΑΛ αναφέρει πως δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό τη μία ημέρα η κυβέρνηση να καθησυχάζει έναν ολόκληρο κλάδο και να τον ενημερώνει πως οι Νομικές Δραστηριότητες με Κωδικό Αριθμό Δραστηριότητας (ΚΑΔ 6910) είναι ανάμεσα στους κλάδους που πλήττονται από την εξάπλωση του κορωνοϊού και ως εκ τούτου θα επιδοτηθούν και την επομένη, να δηλώνει πως η κυβέρνηση θα προσφέρει στους επιστήμονες σεμινάρια αντί των 800 ευρώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ