ΥΠΕΞ Αυστρίας προς ΠΓΔΜ: ετοιμαστείτε να σφραγίσετε τα σύνορα με την Ελλάδα
Να προετοιμαστεί για να σφραγίσει τα σύνορά της με την Ελλάδα έτσι ώστε να ανακόψει τις προσφυγικές ροές, κάλεσε την ΠΓΔΜ ο αυστριακός υπουργός εξωτερικών.
Ο Σεμπάστιαν Κουρτς, ο οποίος επισκέπτεται σήμερα τα Σκόπια, προειδοποίησε ότι το ίδιο θα κάνει και η χώρα του μέσα στους επόμενους μήνες, θα κλείσει δηλαδή τα σύνορά της στους πρόσφυγες, καθώς, όπως είπε, προσεγγίζει το ανώτατο όριο όσων μπορεί να φιλοξενήσει.
Ο αυστριακός ΥΠΕΞ, ο οποίος δεν χάνει ευκαιρία τον τελευταίο καιρό να επιτίθεται φραστικά στην Ελλάδα για το προσφυγικό, έγραψε, μεταξύ άλλων, στο λογαριασμό του στο τουίτερ ότι η Βιέννη είναι έτοιμη να βοηθήσει τα Σκόπια με στρατό και αστυνομία.
ΕΛΛΑΔΑ
Υπόθεση Marfin: Στη φυλακή οι δύο κατηγορούμενοι για τον φονικό εμπρησμό μετά τις απολογίες τους
13:39
ΕΛΛΑΔΑ
Παιανία: Φωτογραφικά ντοκουμέντα με τους κλέφτες χαλκού – Πώς άρπαξαν καλώδιο 25χλμ.
13:39
ΚΟΣΜΟΣ
Τετ α τετ Πούτιν - Γουίτκοφ για την Ουκρανία - Τι συζήτησαν για το ρωσικό ντίζελ
13:33
ΕΛΛΑΔΑ
Ζαχαράκη για κινητοποιήσεις: «Ακούμε τα πραγματικά αιτήματα των μαθητών - Η κατάληψη δεν είναι λύση»
13:31
ΕΛΛΑΔΑ