ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προανακριτική - Κύκλοι ΝΔ: «Η απελπισία γεννά φαντάσματα στον ΣΥΡΙΖΑ»

Προανακριτική - Κύκλοι ΝΔ: «Η απελπισία γεννά φαντάσματα στον ΣΥΡΙΖΑ»
Φωτογραφία αρχείου INTIME NEWS

Για «απελπισία που γεννά φαντάσματα», κάνουν λόγο κύκλοι της Προανακριτικής Επιτροπής ως απάντηση στη διαρροή κοινοβουλευτικών πηγών του ΣΥΡΙΖΑ περί «κατασκευασμένης επιχείρησης της ΝΔ να μετατρέψει το αυταπόδεικτο και διεθνές σκάνδαλο της Novartis σε σκευωρία». 

«Η απελπισία γεννά φαντάσματα. Δεν εξηγείται διαφορετικά πως ο κύριος Βαξεβάνης και η παρέα του βλέπουν - ως συνηθως - νέους υπόπτους και off shore» αναφέρουν με αφορμή τα όσα διέρρεαν από την αξιωματική αντιπολίτευση ότι κατέθεσε η Ξένη Δημητρίου για τον πρώην οικονομικό εισαγγελέα, Παναγιώτη Αθανασίου.

«Τώρα λοιπόν αποδίδουν αλλά πράγματα από αυτά που πραγματικά η εισαγγελεας Ξένη Δημητρίου είπε "ξεχνώντας" πως σημερα η ίδια εκ νεου επιβεβαίωσε οτι ο κ. Αγγελής της ειχε πει οτι πίσω απο τη στοχοποίησή του ήταν ο Παπαγγελόπουλος και όταν μιλούσαν για Ρασπούτιν και μεθοδεύσεις, όλοι ήξεραν ότι αναφέρεται σε Παπαγγελόπουλο», προσθέτουν οι ίδιο κύκλοι.

«Ταυτόχρονα, η κυρία Δημητρίου πήρε αποστάσεις και από την αντιθεσμική συνάντηση Παπαγγελόπουλου, Παππά και Μυωνή στο Μαξίμου. Μετά την κατάθεσή της είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο κ. Αγγελής, όχι όψιμα, αλλά τη στιγμή της παραίτησής του ενημέρωσε την καθ’ ύλην αρμόδια εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για το ρόλο του αναπληρωτή υπουργού. Όλοι, λοιπόν, ήξεραν όταν έγραφε ο κ. Αγγελής “Ρασπούτιν” σε ποιον αναφερόταν», συνεχίζουν οι ίδιες πηγές.

«Δυστυχώς, όμως, οι καταγγελίες του, αντί να ελεγχθούν άμεσα, έπρεπε να περάσουν έξι μήνες και ένα δημοσίευμα στο Τύπο, για να διατάξει η εισαγγελέας τη διερεύνησή τους. Ερωτηματικό αποτελεί γιατί η κυρία εισαγγελέας, όταν εξετάσθηκε από τους αντιεισαγγελείς του Αρείου Πάγου, Σοφουλάκη και Ζαχαρή, στην ερώτηση περί "Ρασπούτιν" δήλωσε άγνοια και γιατί δεν απάντησε αυτό που αποκάλυψε στην επιτροπή μας: ότι ο Ρασπούτιν είναι ο Παπαγγελόπουλος. Όσο κάποιοι φίλοι του κυρίου Αρτεμίου διαστρεβλώνουν τα λεγόμενα και ανακαλύπτουν δήθεν off shore με βουλευτές - κάτι που ποτέ δεν ειπώθηκε - δεν μπορούν να ξεπεράσουν την αποκάλυψη ότι μέτα την παραίτηση Αγγελή όλοι στον Άρειο Πάγο και στην Κυβέρνηση ήξεραν ότι ο Ρασπούτιν είναι ο Παπαγγελόπουλος και δεν έκαναν τίποτα», καταλήγουν οι κύκλοι της Προανακριτικής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ