ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουμουτσάκος: Ζήτησε συγγνώμη για τη «χαλαρή» φωτογραφία στο Instagram

Κουμουτσάκος: Ζήτησε συγγνώμη για τη «χαλαρή» φωτογραφία στο Instagram
INTIME NEWS

Ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Γιώργος Κουμουτσάκος, θέλησε να αναρτήσει στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram μια φωτογραφία, η οποία, ωστόσο ξεσήκωσε «θύελλα» αντιδράσεων, καθώς ήταν μάλλον… υπερβολικά χαλαρή, με αποτέλεσμα να την κατεβάσει και να ζητήσει συγγνώμη.

Στην επίμαχη φωτογραφία, απεικονίζονται τα πόδια του κ. Κουμουτσάκου να βρίσκονται ακουμπισμένα σταυροπόδι επάνω στο γραφείο του και τον ίδιο να γράφει στη σχετική λεζάντα: «5 λεπτά χαλάρωσης στον καναπέ του γραφείου. Ακολουθεί μία ακόμα teleconference».

Ωστόσο, ο αναπληρωτής Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου φαίνεται πως δεν λογάριασε σωστά τι θα ακολουθούσε, καθώς η δημοσίευση του συγκεκριμένου στιγμιότυπου προκάλεσε πληθώρα αρνητικών σχολίων.

Υπό το βάρος των αντιδράσεων, ο ίδιος αναγκάστηκε να κατεβάσει το φωτογραφία και εν συνεχεία να ζητήσει συγγνώμη, γράφοντας το παρακάτω μήνυμα - αυτή τη φορά στο twitter:

«Στο τέλος μιας γεμάτης δουλειά ημέρας, έκανα ένα μικρό λάθος με ατυχή ανάρτηση. Πάντα πίστευα ότι στη δημόσια παρουσία μας οφείλουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Τα λάθη όταν γίνονται πρέπει και να αναγνωρίζονται και να διορθώνονται. Συγγνώμη εάν προσέβαλα κάποιους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ