Ντόρα Μπακογιάννη: θα καταλογιστούν ευθύνες για το νέο Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων
Ευθεία προειδοποίηση στην κυβέρνηση ότι θα βρεθεί αντιμέτωπη με τις ευθύνες της για το νέο Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων, απηύθυνε η Ντόρα Μπακογιάννη.
«Να γνωρίζετε ότι όχι μόνον θα το πολεμήσουμε αλλά και ότι οι ευθύνες που έχετε θα καταλογιστούν», ανέφερε από το βήμα της Βουλής, ενώ όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους εάν οι ευθύνες θα είναι πολιτικές ή ποινικές, απάντησε: «όσες προκύψουν και θα προκύψουν».
Η βουλευτής της ΝΔ χαρακτήρισε «ντροπή» τη δημιουργία του νέου Ταμείου και πρόσθεσε πως ενώ ετοιμαζόταν να το ψηφίσει, άλλαξε γνώμη μόλις διάβασε το επίμαχο άρθρο. Πρότεινε δε, προς την κυβέρνηση να προσθέσει στη διάταξη τη φράση ότι θα υπάρχει η έγκριση της Βουλής.
SPONSORED
ΧΡΗΜΑ
ΑΣΕΠ 2Κ/2024: Τα οριστικά αποτελέσματα για τις 478 προσλήψεις στην Υγεία
03:00
ΧΡΗΜΑ
Κοινωνικός τουρισμός συνταξιούχων ΔΥΠΑ - Δείτε τα αποτελέσματα
02:00
ΕΛΛΑΔΑ
Πανελλήνιες εξετάσεις 2026: Τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης για τους υποψηφίους
01:00
ΕΛΛΑΔΑ
Κρήτη: Τρομοκρατικό χτύπημα σε ισραηλινό κρουαζιερόπλοιο φέρεται να ετοίμαζε ο 37χρονος Παλαιστίνιος
00:45
ΧΡΗΜΑ