ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή: Σφοδρή αντιπαράθεση Πολάκη-Βορίδη

Βουλή: Σφοδρή αντιπαράθεση Πολάκη-Βορίδη

«Σφάχτηκαν» Βορίδης – Πολάκης στη Βουλή στη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου. Η σφοδρή επίθεση του βουλευτή της ΝΔ στην κυβέρνηση ότι αποτελεί προδοσία αυτό που κάνει με το νέο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων, προκάλεσαν την έκρηξη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

«Βάλατε συνδιαχειριστές ξένους στα ακίνητα, το είχαν ζητήσει από την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, του Αντώνη Σαμαρά και του Λουκά Παπαδήμου, αλλά δεν το έκαναν και το δίνει ο κομπανιέρο του Τσάβες, ο οραματιστής του Τσε και τιμητής του Άρη Βελουχιώτη», ανέφερε ο Μάκης Βορίδης και όταν η Αλεκα Παπαρήγα του φώναξε ότι παραχαράσσει την ιστορία, ο βουλευτής της ΝΔ συνέχισε: «Ο Πολάκης και ο Σπίρτζης τον έχουν στο γραφείο τους, την αυθεντικότητα λύστε την μεταξύ σας...».

Ο Παύλος Πολάκης σήκωσε το γάντι και παίρνοντας το λόγο ανέφερε πως ο ίδιος έχει μεν στο γραφείο του τον Αρη Βελουχιώτη, ο Μάκης Βορίδης όμως έχει φωτογραφηθεί με τον Παπαδόπουλο και «ξέρουμε τι πολιτικό φορτίο κουβαλάτε».

«Μου λέτε τι έκανα 21 ετών, δεν είναι γόνιμη μια συζήτηση για το τι κάναμε πριν από 30 χρόνια», αντέτεινε ο Μάκης Βορίδης και απαντώντας στις κατηγορίες του αναπληρωτή υπουργού Υγείας ότι ως υπουργός νομοθέτησε για να εξυπηρετήσει τον πρώην πρόεδρο του «Ερρίκος Ντυνάν» Ανδρέα Μαρτίνη, που πρόσφατα προφυλακίστηκε, είπε: «Εγώ νομοθέτησα για ένα ζήτημα που συνδεόταν με τον πλειστηριασμό για να μείνει ανοικτό το Ντυνάν, τι σχέση έχει αυτό με το Μαρτίνη και τα κακουργήματα του;».

Ο Παύλος Πολάκης σχολίασε ακόμη, πως η σημερινή κυβέρνηση κάποια πράγματα που κάνει με το μαχαίρι στο λαιμό, θα τα αλλάξει. «Μην ποντάρετε στην αριστερή παρένθεση», ανέφερε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ