ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραίτηση Σπίρτζη ζητά η Νέα Δημοκρατία

Παραίτηση Σπίρτζη ζητά η Νέα Δημοκρατία
Eurokinissi

Δεύτερη συνεχόμενη μέρα που η Νέα Δημοκρατία ζητά παραίτηση υπουργού της κυβέρνησης καθώς μετά το Νίκο Φίλη στο στόχαστρο μπήκε ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης. 

Η Συγγρού αντέδρασε έντονα στις δηλώσεις του κ. Σπίρτζη για τη συμφωνία για το Ελληνικό και με ανακοίνωσή της σημειώνει ότι: "αν ο υπουργός "πονάει" για την ιδιωτικοποίηση και αξιοποίηση του Ελληνικού θεωρώντας το τίμημα πολύ μικρό. Αφού ο κ. Σπίρτζης δεν μπορεί ας παραιτηθεί ή ας τον παραιτήσει ο πρωθυπουργός"

Ο Χρήστος Σπίρτζης υποστήριξε χθες ότι το Ελληνικό θα έπρεπε να αξιοποιηθεί διαφορετικά και όχι μέσω του ΤΑΙΠΕΔ ενώ σημείωσε ότι η κυβέρνηση βρήκε μια ολοκληρωμένη συμφωνία την οποία βελτίωσε όσο μπορούσε.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ

Ο κ. Σπίρτζης "πονάει" για την ιδιωτικοποίηση και αξιοποίηση του Ελληνικού θεωρώντας το τίμημα πολύ μικρό. Ένα έργο πνοής για τους πολίτες, με χιλιάδες θέσεις εργασίας το καθυστερούν με τις ιδεοληψίες τους και την ανικανότητά τους. Αφού ο κ. Σπίρτζης δεν μπορεί ας παραιτηθεί. Ή ας τον παραιτήσει ο πρωθυπουργός. Η Κυβέρνηση αυτή Τσίπρα έχει, τσίπα δεν έχει κανείς τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ