Τηλεοπτικές άδειες: Το Tweet Καμμένου για το βοσκοτόπι του Καλογρίτσα
Με μια ανάρτησή του στο Twitter σχολιάζει τις αποκαλύψεις για το πόθεν έσχες του επιχειρηματία Καλογρίτσα, ενός εκ των τεσσάρων υπερθεματιστών στον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.
Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη ότι στο πόθεν έσχες που κατέθεσε ο Βλαδίμηρος Καλογρίτσας, γιος του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα και κουμπάρου του Πάνου Καμμένου, συγκαταλέγεται κι ένα αγροτεμάχιο-βοσκοτόπι στην Ιθάκη, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων πήρε θέση και σχολίασε μέσω social media.
Ο υπουργός Άμυνας ανήρτησε μια φωτογραφία στο Twitter με λεζάντα «Gida resort by Karabatsos holdings €€€€€$$$$$».
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πάνος Καμμένος σχολιάζει τη δραστηριότητα του κ. Καλογρίτσα σε ότι αφορά το τηλεοπτικό τοπίο, καθώς έχει και στο παρελθόν εκφράσει τις αντιρρήσεις του σχετικά με την παροχή τηλεοπτικής άδειας στον κουμπάρο του, προτρέποντάς τον να επιλέξει αν θα είναι καναλάρχης ή εργολάβος.
Πώς θα κάνετε την αίτηση για το Πρόγραμμα επιχειρηματικότητας με επιχορήγηση 17.500 ευρώ
00:30
Τσιάρας: Θετική η Ελλάδα σε ευρωπαϊκό μηχανισμό αντασφάλισης για φυσικές καταστροφές
23:59
Η Καμίλα συνάντησε την Ζιζέλ Πελικό - «Δεν μπορούσα να αφήσω κάτω το βιβλίο σου»
23:48
ΗΠΑ: Δικαστικό μπλόκο στην δημοσιοποίηση της έκθεσης για τα έγγραφα που παρακράτησε ο Τραμπ το 2021
23:37