Α. Λοβέρδος: Δικαίωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης η συγκρότηση του ΕΣΡ
Μετά την συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπός της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Ανδρέας Λοβέρδος έκανε λόγο για δικαίωση των θέσεων και των ενεργειών του κόμματός του.
Σε δήλωσή του ο βουλευτής τόνισε: «Μήνυμα νίκης της δημοκρατίας και μήνυμα δικαίωσης των θέσεων και ενεργειών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης».
«Αποδείξαμε ότι αν και είμαστε ένα μικρότερο σε κοινοβουλευτική δύναμη κόμμα, συνεχίζουμε να χαράσσουμε μεγάλους δρόμους για τα πολιτικά και κοινωνικά ζητούμενα. Πρώτοι και μόνοι αγωνιστήκαμε για την δημιουργία ενός ακομμάτιστου ΕΣΡ υποστηρίζοντας σθεναρά, αταλάντευτα και με πρόσκαιρο κόστος εκείνο που αποτελούσε την μόνη θεσμικά ορθή και αξιόπιστη λύση», ανέφερε και συνέχισε: «Σημασία δεν έχουν πάντα οι αριθμοί αλλά η ποιότητα, οι αρχές και οι αξίες».
Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι «και εμείς αποδείξαμε ότι και ποιότητα διαθέτουμε και ότι τις αξίες της δημοκρατίας και του πλουραλισμού τις υπηρετούμε με σταθερή πίστη και προσήλωση».
Ολοκληρώνοντας ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης χαιρέτησε «σήμερα εκείνους και κυρίως το ΣΥΡΙΖΑ και την αξιωματική αντιπολίτευση που τελικά ασπάστηκαν τις θέσεις μας».
SPONSORED
«Θα τα πούμε το απόγευμα» - Η σιβυλλική δήλωση Σαμαρά για την ίδρυση νέου κόμματος
13:33
Η Τζένιφερ Λόπεζ με δημιουργία Ρίτσαρντ Κουίν στην πρεμιέρα του «Office Romance» στο Λονδίνο
13:27
Στη Βουλή δικογραφία κατά Φλωρίδη μετά από μήνυση της Κωνσταντοπούλου
13:20
Χαρδαλιάς για εμπρησμό σε τρία οχήματα της Περιφέρειας: «Θα αποκαλυφθούν και θα λογοδοτήσουν»
13:16