Σταθερή η κατάσταση του Θ.Πλεύρη-Τι λέει η κλινική όπου έκανε την πρώτη επέμβαση
Πηγή: EUROKINISSI-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Για τέταρτη μέρα νοσηλεύεται υπό μηχανική υποστήριξη σε μονάδα εντατικής θεραπείας ο Θάνος Πλεύρης, με την κατάσταση της υγείας του να είναι κρίσιμη αλλά σταθερή.

Τα τελευταία 24ωρα η υγεία του δεν έχει επιδεινωθεί, κάτι που σε συνδυασμό και με το νεαρό της ηλικίας του, αφήνει κάποιο περιθώριο συγκρατημένης αισιοδοξίας στους γιατρούς.

Υπενθυμίζεται ότι ο 39χρονος δικηγόρος εισήχθη εσπευσμένα την Κυριακή στη μονάδα εντατικής θεραπείας ιδιωτικού θεραπευτηρίου, με εικόνα σήψης, ως αποτέλεσμα μόλυνσης μετά από αγγειοχειρουργικές επεμβάσεις σε άλλο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, εισήχθη άμεσα στη μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος, διασωληνωμένος σε μηχανική υποστήριξη.

Η απάντηση της κλινικής

Η κλινική «Mediterraneo» στην οποία ο Θάνος Πλεύρης είχε κάνει την αγγειοχειρουργική επέμβαση απάντησε στα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες.

«Ο κ. Αθανάσιος Πλεύρης υπεβλήθη σε μία προγραμματισμένη από τον θεράποντα ιατρό του μικρή αγγειοχειρουργική επέμβαση στο αριστερό κάτω άκρο, πριν από 4 εβδομάδες περίπου» αναφέρει το νοσοκομείο και προσθέτει:

«Ο ασθενής, μετά από ολιγόωρη παραμονή εξήλθε από το νοσηλευτήριο σε άριστη κατάσταση, διατυπώνοντας και εγγράφως τις ευχαριστίες του, καθώς και την απόλυτη ικανοποίησή του από το επίπεδο των παρασχεθεισών υπηρεσιών μας. Η παρακολούθηση της πορείας της υγείας του στη συνέχεια δεν πραγματοποιήθηκε στο Mediterraneo Hospital. Για την άσχημη εξέλιξη της ενημερωθήκαμε αιφνιδιαστικά μέσα από δημοσιεύματα».

«Δεν έχουμε πληροφορίες για το τι μεσολάβησε από την έξοδο του κ. Πλεύρη έως την εισαγωγή του σε άλλη ιδιωτική κλινική 22 ημέρες αργότερα. Συνεπώς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι είδους πράξεις έγιναν σε Δημόσιο ή άλλο ιδιωτικό Νοσοκομείο και από ποιον, που να προκάλεσαν αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη» τονίζει η ανακοίνωση και καταλήγει:

«Λυπούμαστε ειλικρινά για την εξέλιξη της υγείας του κ. Πλεύρη, συμπάσχουμε με την αγωνία των οικείων του και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση».

Διαβάστε επίσης