Πολιτικές εξελίξεις «βλέπει» η Ντ. Μπακογιάννη
Πηγή: EUROKINISSI/ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

«Η κυβέρνηση δεν έχει κανένα σχέδιο εξόδου από την κρίση», τονίζει σε συνέντευξή της, η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, επισημαίνοντας πως είναι επιβεβλημένη η πολιτική αλλαγή για να βγει η χώρα από την κρίση.

Η τομεάρχης Ανάπτυξης της ΝΔ εκτιμά πως η νέα χρονιά θα φέρει πολιτικές εξελίξεις, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλη την Ευρώπη, οι οποίες και θα καθορίσουν την πορεία μας τα επόμενα χρόνια.

«Η ΝΔ πιστεύει ότι επιβάλλεται να υπάρξει άμεσα πολιτική αλλαγή για να μπορέσουμε να βγούμε από τον φαύλο κύκλο της ύφεσης», αναφέρει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, υπογραμμίζοντας πως ο κ. Τσίπρας τελικά θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές.

Σύμφωνα με τη βουλευτή της ΝΔ, η κατάσταση των Ελλήνων θα επιδεινώνεται και η πραγματική οικονομία θα βυθίζεται όλο και περισσότερο λόγω της ανικανότητας της κυβέρνησης γι' αυτό, όπως ισχυρίζεται, ο πρωθυπουργός «προετοιμάζει ηρωική έξοδο».

Η κ. Μπακογιάννη εκφράζει την ανησυχία της για την πολιτική όξυνση, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ πως ελλείψει πολιτικού αφηγήματος και σε αντίθεση με τη ΝΔ επενδύει στον διχασμό, σε μία ύστατη προσπάθεια συσπείρωσης της βάσης του. Διευκρινίζοντας πως αν και δεν φτάνει μόνο αυτό, η ίδια σημειώνει πως η αξιοπιστία είναι προϋπόθεση για να μπορέσει η διαπραγμάτευση να έχει ένα θετικό αποτέλεσμα. Τέλος, τονίζει πως το στίγμα του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι συγκεκριμένο, σαφές και, όπως λέει, όλο και μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας το αποδέχεται.

Διαβάστε επίσης
Δες τον κόσμο μέσα από το φακό του CNN Greece. Ακολούθησέ μας στο Instagram!