ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Χέρι-χέρι» η Φώφη Γεννηματά με τον Γ. Παπανδρέου

«Χέρι-χέρι» η Φώφη Γεννηματά με τον Γ. Παπανδρέου
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κοινό δρόμο φαίνεται να τραβούν ο Γιώργος Παπανδρέου και η Φώφη Γεννηματά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Γιώργος Παπανδρέου φαίνεται να τα βρήκε με την Φώφη Γεννηματά κατά την 45λεπτή συνάντησή τους και τελικά να συμπορευτεί με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Ο κ. Παπανδρέου, αποχωρώντας από το γραφείο της Φώφης Γεννηματά, περιορίστηκε να πει ότι έγιναν σημαντικά βήματα για την συνεργασία του ΚΙΔΗΣΟ με την Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες ημέρες οι δυο πρόεδροι είχαν τηλεφωνικές επαφές, ενώ ο κ. Παπανδρέου συνομίλησε και με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Θανάση Θεοχαρόπουλο, με τον οποίο συζήτησε σημαντικές λεπτομέρειες για τη συνεργασία.

GIORGOS 2

(Πηγή φωτογραφίας ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Σημειώνεται ότι την επόμενη ώρα αναμένεται να υπάρξει κοινό ανακοινωθέν από τις δύο πλευρές ώστε να κάνουν γνωστό τα επίσημα αποτελέσματα από τη συνάντηση Γεννηματά-Παπανδρέου.

Την ίδια, στιγμή, ο Γιώργος Παπανδρέου άφησε ανοικτό να παραβρεθεί ο ίδιος και όσοι διετέλεσαν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και είναι μαζί του στο ΚΙΔΗΣΟ, στη συγκέντρωση που έχει καλέσει για το επόμενο Σάββατο η Φώφη Γεννηματά.

Ωστόσο, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση από τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου έπειτα από αυτές τις νέες εξελίξεις στην Δημοκρατική Συμπαράταξη και την διαφαινόμενη σύμπραξη του Γιώργου Παπανδρέου με τη Φώφη Γεννηματά.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Παπανδρέου συνομίλησε για λίγη ώρα με τους δημοσιογράφους για τις εξελίξεις στο Κυπριακό τις οποίες χαρακτήρισε σημαντικές, τονίζοντας ότι θα πρέπει να αφεθούν απερίσπαστες η ελληνοκυπριακή και τουρκοκυπριακή πλευρά, χωρίς παρεμβάσεις, για να προχωρήσουν σε συμφωνία.

Διαβάστε επίσης:

Χαμόγελα και θερμή χειραψία στη συνάντηση Γεννηματά-Παπανδρέου (pics)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ