ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι «επιστροφές»... και οι ηχηρές απουσίες από την εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ (pics)

Οι «επιστροφές»... και οι ηχηρές απουσίες από την εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ (pics)
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Παλιό και νέο ΠΑΣΟΚ ήταν παρών στην εκδήλωση του κόμματος σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ωστόσο δεν έλειψαν και κάποιες βροντερές απουσίες.

Οι νέες προσθήκες του ΠΑΣΟΚ, δεν έλειψαν από την γιορτή. Ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Ιλχάν Αχμέτ και ο Λεωνίδας Γρηγοράκος βρέθηκαν στην κοπή της πίτας συνομιλώντας με παλιούς και νέους συναδέλφους ενώ δεν έλειψαν και τα απαραίτητα χαμόγελα με την επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά.

PASOK 3

(Πηγή φωτογραφίας ΑΠΕ-ΜΠΕ)

PASOK 2

(Πηγή φωτογραφίας ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Αίσθηση όμως προκάλεσαν και οι απουσίες από την εκδήλωση, όπως αυτή του πρώην Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, που ακόμη δεν έχει τοποθετηθεί για την μεγάλη επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου.

PASOK 6

(Πηγή φωτογραφίας ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Επίσης, απουσίασαν επίσης ο Κώστας Σημίτης αλλά και οι Άννα Διαμαντοπούλου, Γιάννης Ραγκούσης και Γιάννης Φλωρίδης οι οποίοι, έχουν ξεκινήσει δική τους πρωτοβουλία.

PASOK 5 copy

(Πηγή φωτογραφίας ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Για την ιστορία αξίζει να σημειωθεί ότι το φλουρί από την πρωτοχρονιάτικη πίτα κέρδισε η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

PASOK 7

(Πηγή φωτογραφίαςΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI)

PASOK 8

(Πηγή φωτογραφίας ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI)

"Μήνυμα ενότητας"

«Διεκδικούμε να γίνουμε εμείς το μεγάλο, το προοδευτικό ρεύμα πλειοψηφίας που θα επηρεάσει καθοριστικά τις εξελίξεις στην πατρίδα μας και θα επιβάλλει την εθνική συνεννόηση και θα εγγυηθεί ότι η πορεία εξόδου από την κρίση θα γίνει πράξη», είπε η Φώφη Γεννηματά στην ομιλία της. Και με τη φράση «καλωσορίζουμε στους κοινούς μας αγώνες τους παλιούς μας συντρόφους», υποδεχόμενη... ξανά τον Γιώργο Παπανδρέου, ενώ κάλεσε κι άλλους να τον ακολουθήσουν.

PASOK 9

(Πηγή φωτογραφίας ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI)

«Πιστεύω ότι είναι ώρα να κάνουν ανάλογο βήμα όλα τα στελέχη και οι δυνάμεις του κεντροαριστερού χώρου που δεν είναι ακόμη μαζί μας. Βήμα ενότητας, συσπείρωσης, κοινής δράσης για τη μεγάλη κεντροαριστερά. Τους περιμένουμε τώρα κι όχι αύριο. Και να διαμορφώσουν μαζί μας τους όρους, τις προϋποθέσεις, τον οδικό χάρτη για το συνέδριο μας - μέσα στο 2017 - που μπορεί και πρέπει να σηματοδοτήσει τη δημιουργία του νέου, ενιαίου φορέα της παράταξης», τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ