Άγριος καυγάς Βούτση με τον Τσακαλώτο στη Βουλή (vid)
Μεγάλος καυγάς σημειώθηκε στη Βουλή ανάμεσα στον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση και τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, αμέσως μετά την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκου Μητσοτάκη για το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής.
Ο κ. Τσακαλώτος ζήτησε το λόγο επί προσωπικού, ενώ βρισκόταν όχι στα υπουργικά έδρανα, αλλά μαζί με τους υπόλοιπους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
Ωστόσο, ο κ. Βούτσης είχε δώσει το λόγο στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και έτσι αρνήθηκε την παρέμβαση του κ. Τσακαλώτου.
Αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Ευκλείδη Τσακαλώτου, ο οποίος από τα έδρανα των βουλευτών φώναζε «όχι» για να του απαντήσει ο Νίκος Βούτσης χαρακτηριστικά: «το όχι, όχι σε εμένα».
Παρά την έκρηξη του κ. Βούτση, ο υπουργός Οικονομικών συνέχισε να φωνάζει: «αυτά είναι απαράδεκτα», αλλά ο κ. Βούτσης συνέχιζε να του απαντά με αυστηρότατο ύφος: «τα απαράδεκτα δεν θα τα λέτε εδώ».
Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας που παρακολουθούσε τον εσωκομματικό καυγά απλά χαμογελούσε αμήχανα.
Ramones: Το άλμπουμ που απέτυχε στα charts αλλά άλλαξε για πάντα τη μουσική
12:35
Η στιγμή που οι Αρχές συλλαμβάνουν τον 51χρονο που ταμπουρώθηκε στο Νέο Κόσμο (vid)
12:25
Στη σκιά του θανάτου του ενός απο τους δύο ελεγκτές η δίκη για την 717
12:20
Ποιοι είναι οι καλλιτέχνες με τα περισσότερα streams στο Spotify - Στην κορυφή η Τέιλορ Σουίφτ
12:17