Εξαφανισμένοι οι Τσακαλώτος και Χουλιαράκης μετά το Eurogroup
Εξαφανισμένοι είναι τόσο ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος όσο και ο υφυπουργός Γιώργος Χουλιαράκης, μετά το πέρας του Eurogroup της Δευτέρας. Τι υποστηρίζει η Νέα Δημοκρατία για αυτή την απουσία.
Την απουσία αυτή έχει εντοπίσει και η Νέα Δημοκρατία, η οποία μέσω κύκλων της αναφέρει πως αυτό δημιουργεί σοβαρά ερωτήματα, καθώς δεν έχουν προχωρήσει σε ενημέρωση για το τι συζητήθηκε στο Eurogroup για την Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, σχολιάζοντας την ηγεσία του υπουργείου Oικονομικών μετά το προχθεσινό Εurogroup, οι κύκλοι της ΝΔ, αναφέρουν τα εξής:
«Δημιουργεί σοβαρά ερωτηματικά το γεγονός, ότι οι αρμόδιοι υπουργοί Τσακαλώτος – Χουλιαράκης, είναι από την περασμένη Δευτέρα εξαφανισμένοι και δεν έχουν ενημερώσει για το αν και τι ακριβώς συζητήθηκε στο Eurogroup για την Ελλάδα.
Το μόνο που γνωρίζουν οι πολίτες, είναι η προπαγάνδα του Μεγάρου Μαξίμου, μέσω ενημερωτικού σημειώματος, πριν καν ολοκληρωθεί η συνεδρίαση του Eurogroup».
Καύσωνας Ιουνίου: Τουλάχιστον 12.000 επιπλέον θάνατοι καταγράφηκαν στην Ευρώπη
23:29
Ένα ποτήρι ουίσκι και ένα τσιγάρο για την Μάρω Κοντού: Ο Κακλαμάνης εκπλήρωσε την επιθυμία της
23:25
Επιστήμη και παράδοση: Πώς οι αρχαίες διατροφικές συνήθειες θωρακίζουν την υγεία
23:20
Λετονία: Δρακόντεια μέτρα σε φράγμα και αποθήκη φυσικού αερίου λόγω «ρωσικής απειλής»
23:10