Εσπευσμένα στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας ο Τσοχατζόπουλος
Με ενοχλήσεις στην καρδιά μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο καρδιολογικό τμήμα του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας ο Άκης Τσοχατζόπουλος.
Ο πρώην υπουργός υποβάλλεται σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι γιατροί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να νοσηλευτεί σε αυτό ή σε κάποιο άλλο νοσοκομείο.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα ο Άκης Τσοχατζόπουλος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας καθώς και πριν από περίπου ένα μήνα είχε νοσηλευτεί φρουρούμενος στο νοσοκομείο Αττικό, εξαιτίας υποτροπής φλεβικής θρόμβωσης δεξιού σκέλους.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μιχαηλίδου για αριστούχα παιδιά αγροτών: «Διπλασιάζουμε τη στήριξη για τη Θεσσαλία»
13:52
ΧΡΗΜΑ
Η Ελλάδα συγκράτησε τις αυξήσεις στα καύσιμα - Η 2η χαμηλότερη τιμή diesel στην ΕΕ
13:47
ΕΛΛΑΔΑ
«Νήσος Σάμος»: «Το περιστατικό διερυνάται για την επιβολή κυρώσεων» - Τι αναφέρει το Λιμενικό για την ενεργοποίηση του συστήματος πυρόσβεσης
13:43
ΚΟΣΜΟΣ
Ιράν: Η μαντίλα πέφτει σιγά-σιγά, αλλά οι περιορισμοί παραμένουν
13:39
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ