ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η συγγνώμη του πρώην διευθυντή της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης στην Αναγνωστοπούλου

Η συγγνώμη του πρώην διευθυντή της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης στην Αναγνωστοπούλου
Facebook

Με ανάρτησή του στο Facebook ο πρώην διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, Εμμανουήλ Κούλας, ζήτησε συγγνώμη για όσα είχε αναφέρει για την υπουργό Σία Αναγνωστοπούλου.

«Κυρία Αναγνωστοπούλου δεν είμαι ούτε o αλήτης, ούτε αυτός για τον οποίο γράφουν για μένα χωρίς εμένα, αλλά ούτε και ο Άριστος. Προσπαθώ να γίνω Άριστος ίσως για να μπορέσω να προσφέρω εποικοδομητικά στην έξοδο της χώρας μου από την κρίση, έστω και από άλλο πολιτικό μετερίζι. Σας διαβεβαιώνω ότι επ΄ουδενί δεν ήταν προσωπική επίθεση, γιατί χαίρετε μιας εκτίμησης ως ακαδημαϊκός», γράφει χαρακτηριστικά ο παραιτηθεί διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης στην ανάρτηση υπό τον τίτλο «Περί αποκατάσταση της αλήθειας».

«Η παραίτηση μου κατατέθηκε γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσω την οργάνωση που αγαπώ και υπηρετώ να σηκώσει το βάρος για τις δικές μου ενέργειες. Η διαγραφή μου ζητήθηκε απ’ το ΣΥΡΙΖΑ», συμπληρώνει ο κ. Κούλας.

Τέλος, στην ανάρτησή του άφησε αιχμές για τα «troll του ΣΥΡΙΖΑ», γράφοντας χαρακτηριστικά: «και δεν κακιώνω την υπουργό και τα τρολλς του ΣΥΡΙΖΑ που επιδίωξαν (και πέτυχαν) τη σκύλευση μου. Όταν κάποιος αντιπολιτεύομενος σε πλήττει πολιτικά είναι λογικό να θες να τον αποδυναμώσεις. Για μένα αποτελεί παράσημο τιμής η αντίδραση των μηχανισμών του ΣΥΡΙΖΑ».

Διαβάστε αναλυτικά όσα έγραψε στο facebook ο Εμμανουήλ Κούλας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ