Σκουρλέτης: Τα σκουπίδια μένουν στους δρόμους με εντολή Μητσοτάκη
Σφοδρή επίθεση στη Νέα Δημοκρατία με αφορμή τη στάση της στο θέμα της απεργίας των συμβασιούχων καθαριότητας, εξαπέλυσε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης.
Η κυβέρνηση εκτιμά ότι το αργότερο μέχρι την Πέμπτη θα υπάρξει αποκλιμάκωση με την απεργία των εργαζομένων στους ΟΤΑ δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης και υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση με κάθε πρόσφορο μέσο θα προστατέψει την δημόσια υγεία.
Ο κ. Σκουρλέτης κατηγόρησε την ΝΔ ότι με εντολή του κ. Μητσοτακη η ΔΑΚΕ υποστήριξε στη συνεδρίαση της ΠΟΕ - ΟΤΑ τη συνέχιση των κινητοποιήσεων με σκοπό τη προώθηση επιχειρηματικών συμφερόντων στη καθαριότητα και η ΝΔ, πρόσθεσε, έχει τεράστια ευθύνη για τη στάση της αυτή.
Όπως είπε ο υπουργός στον Alpha σε πάρα πολλούς δήμους γίνεται αποκομιδή των σκουπιδιών ενώ στην Αθήνα μετά την αναστολή της απεργίας της ΠΟΠ- ΟΤΑ το πρόβλημα δεν είναι τόσο έντονο
Νεκρός ο υπουργός Άμυνας του Μάλι σε κύμα επιθέσεων από την Αλ Κάιντα σε όλη τη χώρα
14:33
«Αφροδίτη του Willendorf»: Η ιστορία πίσω από το πρώτο γυμνό στην ανθρώπινη τέχνη
14:21
Πάτρα: Την Τρίτη απολογούνται ο πρώην αστυνομικός και ο γιος του για διακίνηση ναρκωτικών
14:03
Απόπειρες και σχέδια δολοφονίας, πυροβολισμοί, απειλές: Οι φορές που ο Τραμπ κινδύνεψε και οι αστοχίες της Μυστικής Υπηρεσίας
13:51