Πυρ ομαδόν κατά Παπαμιμίκου
Οπαδοί της ΝΔ φτάνουν στα γραφεία του κόμματος για να διαμαρτυρηθούν - Πηγή: CNN Greece

Αποχώρησαν, μετά από παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων, οργισμένοι οπαδοί της Νέας Δημοκρατίας καθώς και μέλη της ΟΝΝΕΔ που είχαν καταφτάσει νωρίς το μεσημέρι στα γραφεία του κόμματος με άγριες διαθέσεις κατά του πρόεδρου της ΚΕΦΕ και γραμματέα της παράταξης, Ανδρέα Παπαμιμίκου.

Διαβάστε επίσης

Αφού αναζήτησαν τον πρόεδρο της ΚΕΦΕ στα κεντρικά γραφεία του κόμματος και έκαναν παραστάσεις διαμαρτυρίας ενώπιον στελεχών της παράταξης, οι ψυχραιμότεροι τους ζήτησαν να χαμηλώσουν τους τόνους για να μην βλάπτεται περαιτέρω η εικόνα της Νέας Δημοκρατίας. Άλλωστε, ο κ. Παπαμιμίκος απουσίαζε. 

Οι αγανακτισμένοι της ΝΔ παρότι είχαν καταφθάσει με πούλμαν αναχώρησαν πεζή σε μικρές ομάδες "υπακούοντας" στις άνωθεν εντολές.

Όσο για τον ίδιο τον κ. Παπαμιμίκο, μέχρι αργά το μεσημέρι, δεν είχε εμφανιστεί στο γραφείο του.Ο ίδιος, αν και όλοι του καταλογίζουν την απόλυτη ευθύνη για το φιάσκο της εκλογικής διαδικασίας, μέχρι στιγμής δεν έχει αντιδράσει, ούτε έχει εκδόσει ανακοίνωση, καλυπτόμενος πίσω από αυτήν της ΚΕΦΕ που, με τη σειρά της, ουδεμία ευθύνη επιρρίπτει.

 

Δες τον κόσμο μέσα από το φακό του CNN Greece. Ακολούθησέ μας στο Instagram!

Διαβάστε επίσης

Πώς άνοιξε η «πόρτα» του ΣΥΡΙΖΑ σε Τόλκα και Μωραΐτη

Συνάντηση και βράβευση Τσίπρα - Ζάεφ στο Μόναχο

Συνταγματική Αναθεώρηση: Τα «αγκάθια» και τα επόμενα βήματα

Τούρκος πρέσβης στην Αθήνα: Δώστε μας τους οκτώ αξιωματικούς