Αίτημα ΝΔ για ονομαστική ψηφοφορία του ν/σ για την Παιδεία
Αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας για την ανώτατη εκπαίδευση κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία. Η ψηφοφορία αναμένεται να γίνει το πρωί της Τετάρτης.
Το αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για ονομαστική ψηφοφορία αφορά στην ψήφιση του νομοσχεδίου επί της αρχής, επί των άρθρων 3 (για τις ακαδημαϊκές ελευθερίες), 15 (για την ανάδειξη πρυτάνεων και αντιπρυτάνεων) και 32, 34, 36 (για διαδικασία ίδρυσης, επιλογή φοιτητών και επιλογή διδασκόντων σε ΠΜΣ) και επί της τροπολογίας του υπουργείου Δικαιοσύνης για την «τροποποίηση-συμπλήρωση διατάξεων του Κώδικα Συμβολαιογράφων (ν. 2830/2000) και επανακαθορισμός του νομοθετικού πλαισίου των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων.
ΚΟΣΜΟΣ
Πολεμος στο Ιράν: Η Ρωσία απομάκρυνε σχεδόν 200 εργαζόμενους από τον πυρηνικό σταθμό του Μπουσέρ
17:04
ΚΟΣΜΟΣ
Ο ΙDF δημοσίευσε βίντεο από την επίθεση σε ιρανικό εκτοξευτή βαλλιστικών πυραύλων (vid)
16:55
CULTURE
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ CNN GREECE: Αλ. Ζουριδάκης: «Η αφήγηση ιστοριών είναι η ανάγκη του ανθρώπου να μοιραστεί και να ακουστεί»
16:43
ΕΛΛΑΔΑ
Ελεύθερη αφέθηκε η Ιωάννα Τούνη με εντολή εισαγγελέα
16:34
ΠΟΛΙΤΙΚΗ