Κ. Μητσοτάκης: Να τελειώνουμε το γρηγότερο με την εκλογή
Την ανάγκη να ολοκληρωθεί το ταχύτερο δυνατό η διαδικασία εκλογής του νέου προέδρου της ΝΔ επισήμανε στη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Σημείωσε επιπρόσθετα ότι πρέπει το αργότερο μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου να έχει διεξαχθεί η ψηφοφορία ενώ εκτίμησε πως όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες επιβεβαιώνουν ότι χρειάζεται επανεκκίνηση.
Υποστήριξε ο κ. Μητσοτάκης ότι η εκλογή νέου προέδρου θα διασφαλίσει την ενότητα του κόμματος και πως απαιτείται η συνεργασία όλων από σήμερα.
Συμπλήρωσε μάλιστα ότι η πρότασή του είναι η δημιουργία ενός κώδικα δεοντολογίας με δυο μόνο άρθρα, σύμφωνα με τα οποία δεν προσωποποιούνται οι όποιες διαφορές και δεν αναμειγνύονται πρώην πρωθυπουργοί και πρόεδροι του κόμματος.
Αναφερόμενος και στην ευρύτερη πολιτική κατάσταση της χώρας είπε ότι η εποχή είναι τεταμένη, σε μια επίσης πολύ τεταμένη περιοχή.
Είπε μάλιστα ειδικότερα ότι η χώρα δοκιμάζεται και ότι "ένας ανίκανος πρωθυπουργός ζητά συναίνεση δηλαδή συνενοχή σε έναν αδιέξοδο δρόμο".
SPONSORED
Φήμες για τον γάμο της Τέιλορ Σουίφτ πυροδοτούν φρενίτιδα στους φαν της
08:57
Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός - Χαμηλές ταχύτητες στο κέντρο - Καθυστερήσεις σε Αττική Οδό
08:49
Έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας συγκαλεί ο Νετανιάχου
08:37
Μπαρούτι στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ χτύπησε και πετροχημικό εργοστάσιο στο Ιράν - Live οι εξελίξεις
08:32