ΣΠΟΡ

NBA: Τρομερό ξεκίνημα με 37 πόντους ο Αντετοκούνμπο και νίκη στη Βοστώνη (vid)

NBA: Τρομερό ξεκίνημα με 37 πόντους ο Αντετοκούνμπο και νίκη στη Βοστώνη (vid)
Υπόκλιση στο Γιάννη Αντετοκούνμπο στην πρώτη του στη Βοστώνη ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / CJ GUNTHER

Με το καλημέρα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έστειλε μήνυμα στον κόσμο του NBA. Άγγιξε τους 40 πόντους στο θρυλικό Μπόστον Γκάρντεν και οδήγησε το Μιλγουόκι σε μια σπουδαία νίκη με 108-100 επί των Σέλτικς, στον πρώτο αγώνα των "ελαφιών" τη νέα σεζόν.

Ο Αντετοκούνμπο μπήκε αγριεμένος στην έδρα της Βοστώνης και έκανε δύο γρήγορα φάουλ, αλλά στη συνέχεια κοντρόλαρε την ενέργειά του στην άμυνα και έκανε απίθανα πράγματα και στις δύο πλευρές του παρκέ. Έφτασε για πλάκα τους 37 πόντους σε 36.56 που αγωνίστηκε έχοντας 13/21 2ποντα και 11/13 βολές, ενώ δοκίμασε μόνο μια φορά σε τρίποντο.

18610215


(Ασταμάτητος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / CJ GUNTHER)

Και στην άλλη πλευρά ο Greek Freak όμως προστάτευσε το καλάθι των Μπακς με 13 ριμπάουντς, ενώ είχε ακόμη 3 ασσίστ και 3 κλεψίματα. Το μπασκετικό κοινό της Βοστώνης αναγνώρισε τη σπουδαία εμφάνισή του και τον χειροκρότησε στο φινάλε του παιχνιδιού.

18610214


(Καταπληκτική άμυνα έπαιξε και πάλι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / CJ GUNTHER)

Μπρόγκντον με 19, Μίντλετον και Ντελαβεντόβα με 15 πλαισίωσαν τον Giannis, ενώ ο Ίρβινγκ έμεινε στους 17 πόντους για τη Βοστώνη (Δείτε εδώ τα πλήρη στατιστικά του αγώνα).

Επόμενος αγώνας για τον Αντετοκούνμπο και τους Μπακς είναι τα ξημερώματα του Σαββάτου (02.30 Cosmote TV) στην έδρα των Καβαλίερς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ