ΣΠΟΡ

«Βροχή» από λούτρινα αρκουδάκια στο γήπεδο της Σαρλερουά (vid)

«Βροχή» από λούτρινα αρκουδάκια στο γήπεδο της Σαρλερουά (vid)
Εκατοντάδες λούτρινα αρκουδάκια για "καλό σκοπό" Twitter

Ένα πρωτότυπο περιστατικό έλαβε χώρα πριν την έναρξη του αγώνα της Σραλερουά με την Οστάνδη για τη 17η αγωνιστική του Βελγικού πρωταθλήματος, καθώς οι οπαδοί των γηπεδούχων γέμισαν τον αγωνιστικό χώρο με ... λούτρινα αρκουδάκια!

Την ώρα που οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο και ετοιμάστηκαν για τη σέντρα του παιχνιδιού, δόθηκε η "εντολή" στους οργανωμένους οπαδούς της Σαρλερουά για να πετάξουν τα "αντικείμενα" που είχαν μαζί τους στο γήπεδο. Μόνο που αυτά δεν ήταν φωτοβολίδες, καπνογόνα ή χαρτάκια, όπως συμβαίνει σε πολλά γήπεδα, αλλά εκατοντάδες λούτρινα αρκουδάκια.

Για λίγα δευτερόλεπτα έπεσε "βροχή" από τα αρκουδάκια κάθε μεγέθους, που γέμισαν τον αγωνιστικό χώρο αλλά και τις εστίες του γηπέδου, με τους οπαδούς να τραγουδούν χαρούμενα συνθήματα.

Όλο αυτό το σκηνικό στήθηκε στα πλαίσια μια διεθνούς καμπάνιας αλληλεγγύης, με τα αρκουδάκια να συγκεντρώνονται από τους διοργανωτές και να μοιράζονται σε μικρά παιδιά με κινητικά προβλήματα για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Κάτι ανάλογο είχε γίνει και το Σεπτέμβριο του 2016 στην Ολλανδία και τον αγώνα της Ντεν Χάαγκ να γεμίζουν με αρκουδάκια κερκίδα της Φέγιενορντ, όπου φιλοξενούνταν παιδάκια με κινητικά προβλήματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ