Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Ράλλη 52η στο γιγαντιαίο σλάλομ (pics)
Ακόμα μια ελληνική παρουσία στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2018 της Πιονγκτσάνγκ στη Νότια Κορέα, ήταν αυτή της Σοφίας Ράλλη.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αγωνίστηκε στο γιγαντιαίο σλάλομ του αλπικού σκι. Η Σοφία Ράλλη συμμετείχε με τη σειρά της στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, ολοκληρώνοντας και τις δυο κούρσες της με χρόνο 1:22.46 και 1:19.20 αντίστοιχα, ενώ συνολικά η επίδοσή της στο αγώνισμα ήταν 2:41.66 με αποτέλεσμα να τερματίσει στην 52η θέση ανάμεσα σε όλες τις αθλήτριες που πήραν μέρος στο γιγαντιαίο σλάλομ.
Το χρυσό μετάλλιο, κατέκτησε η Μικαέλα Σίφριν. Η 23χρονη αθλήτρια από της ΗΠΑ είχε πάρει το χρυσό και τέσσερα χρόνια νωρίτερα στο Σότσι της Ρωσίας. Η Σίφριν ολοκλήρωσε τις δύο κούρσες της σε 2:20.02 και ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τη Ράγκνχιλντ Μοβίνκελ από τη Νορβηγία (2:20.41). Το χάλκινο μετάλλιο στο γιγαντιαίο σλάλομ κατέκτησε η Ιταλίδα Φεντερίκα Μπρινιόνε (2:20.48).
SPONSORED
Περισσότερα «χειρουργικά» χτυπήματα στον Λίβανο ζητά ο Τραμπ
17:48
Η στιγμή που στελέχη της ΕΛΑΣ έσωσαν άνδρα που ήθελε να αυτοκτονήσει πηδώντας από τον 6ο όροφο
17:37
Ιράν για τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ: «Θα πρέπει να αναγνωρίσουν τα δικαιώματά μας»
17:27
Φρουροί κατέρριψαν drone στις φυλακές των Χανίων - Μετέφερε εργαλεία για απόδραση
17:17