ΣΠΟΡ

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Ράλλη 52η στο γιγαντιαίο σλάλομ (pics)

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Ράλλη 52η στο γιγαντιαίο σλάλομ (pics)
Η Σοφία Ράλλη στη διάρκεια της συμμετοχής της στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιονγκτσάν. ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/DANIEL KOPATSCH

Ακόμα μια ελληνική παρουσία στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2018 της Πιονγκτσάνγκ στη Νότια Κορέα, ήταν αυτή της Σοφίας Ράλλη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αγωνίστηκε στο γιγαντιαίο σλάλομ του αλπικού σκι. Η Σοφία Ράλλη συμμετείχε με τη σειρά της στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, ολοκληρώνοντας και τις δυο κούρσες της με χρόνο 1:22.46 και 1:19.20 αντίστοιχα, ενώ συνολικά η επίδοσή της στο αγώνισμα ήταν 2:41.66 με αποτέλεσμα να τερματίσει στην 52η θέση ανάμεσα σε όλες τις αθλήτριες που πήραν μέρος στο γιγαντιαίο σλάλομ.

Το χρυσό μετάλλιο, κατέκτησε η Μικαέλα Σίφριν. Η 23χρονη αθλήτρια από της ΗΠΑ είχε πάρει το χρυσό και τέσσερα χρόνια νωρίτερα στο Σότσι της Ρωσίας. Η Σίφριν ολοκλήρωσε τις δύο κούρσες της σε 2:20.02 και ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τη Ράγκνχιλντ Μοβίνκελ από τη Νορβηγία (2:20.41). Το χάλκινο μετάλλιο στο γιγαντιαίο σλάλομ κατέκτησε η Ιταλίδα Φεντερίκα Μπρινιόνε (2:20.48).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ