Η απόφαση Βασιλειάδη για τη διακοπή του πρωταθλήματος όπως δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ
Πηγή: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ Β’ 868/12-3-2018 η απόφαση του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη  για τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης

Η απόφαση υπογραμμίζει ότι η διακοπή κρίθηκε απαραίτητη λόγω της αυξημένης  αντιπαλότητας και το εξόχως τεταμένο κλίμα όπως διαμορφώθηκε «με την εμφάνιση αξιωματούχου ομάδας και συγκεκριμένα του προέδρου της γηπεδούχου ΠΑΕ ΠΑΟΚ κου Σαββίδη, να οπλοφορεί κατά τη διάρκεια του αγώνα ο οποίος διεξήχθη την Κυριακή 11/03/2018 στο γήπεδο της Τούμπας […]».

Η απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη

Αποφασίζουμε τη διακοπή επ’ αόριστον διεξαγωγής αγώνων ποδοσφαίρου του επαγγελματικού πρωταθλήματος SUPER LEAGUE περιόδου 2017-2018, καθώς και των ποδοσφαιρικών αγώνων Κυπέλλου επαγγελματικών ομάδων Α’ και Β’ εθνικής κατηγορίας (SUPER LEAGUE – FOOTBALL LEAGUE) περιόδου 2017-2018, με άμεση ισχύ από 12/03/2018.

Η ως άνω διακοπή κρίθηκε απαραίτητη λόγω της αυξημένης αντιπαλότητας και το εξόχως τεταμένο κλίμα όπως διαμορφώθηκε με την εμφάνιση αξιωματούχου ομάδας και συγκεκριμένα του προέδρου της γηπεδούχου ΠΑΕ ΠΑΟΚ κου Σαββίδη, να οπλοφορεί κατά τη διάρκεια του αγώνα ο οποίος διεξήχθη την Κυριακή 11/03/2018 στο γήπεδο της Τούμπας, μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ ΑΕΚ και που απεικονίζεται στο video της τηλεοπτικής κάλυψης του αγώνα που έχει δημοσιοποιηθεί στο διαδίκτυο καθώς και τις εμπρηστικές δηλώσεις των αξιωματούχων κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και ιδίως κατά τις τελευταίες αγωνιστικές. Το γεγονός αυτό εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για τη δημόσια τάξη και ασφάλεια καθόσον πιθανολογείται ότι η παραμικρή αφορμή μπορεί να πυροδοτήσει εκτεταμένες βίαιες συμπεριφορές.


Διαβάστε επίσης

Επίδομα Στέγασης 2018: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι και πόσα χρήματα θα πάρουν

Περιβαλλοντικό οικιακό τιμολόγιο ρεύματος: Ποιοι δικαιούνται έκπτωση 30%

Περιβαλλοντικό οικιακό τιμολόγιο ρεύματος: Ποιοι δικαιούνται έκπτωση 30%

Περιβαλλοντικό οικιακό τιμολόγιο ρεύματος: Ποιοι οι δικαιούχοι