ΣΠΟΡ

Η έκπληξη του Μο Σαλάχ που έκανε 20 μαθητές ευτυχισμένους (video)

Η έκπληξη του Μο Σαλάχ που έκανε 20 μαθητές ευτυχισμένους (video)
Liverpool FC

Μετά την… τρομάρα, η έκσταση: Μπορεί o Μο Σαλάχ να τους λαχτάρισε με την είσοδό του, ωστόσο αποζημίωσε και με το παραπάνω τους 20 μικρούς του θαυμαστές.

 

Ιδέα δεν είχαν τα πιτσιρίκια που βρέθηκαν στο Άνφιλντ για το τι επρόκειτο να τους συμβεί. Οι είκοσι μαθητές πίστευαν πως συμμετείχαν σε διαγωνισμό για τον καλύτερο σχολιαστή αγώνα που οργάνωσε η ομάδα. Το καλύτερο ζευγάρι θα γνώριζε από κοντά τον Αιγύπτιο σούπερ σταρ της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ.

Τα πιτσιρίκια όλο πάθος περιέγραφαν φάσεις από πρόσφατους αγώνες της Λίβερπουλ. Και κάθε φορά που σκόραρε ο Σαλάχ της… οθόνης, το είδωλό τους με σάρκα και οστά πεταγόταν με θόρυβο από το χάρτινο παραβάν.

Τα παιδιά, άλλα έκθαμβα, άλλα τρομαγμένα, όλα όμως εκστασιασμένα, είτε έπεφταν στην αγκαλιά του, είτε τον «προσκυνούσαν», είτε του πείραζαν τα μαλλιά του. Στο μαθητή που ρώτησε «πού είναι ο Φιρμίνιο», ο 26χρονος επιθετικός απάντησε «έρχεται».

Mo 2

Liverpool FC

«Ο γιος μου πήρε μέρος στην έκπληξη και είπε πως ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής του. Τεράστιο ευχαριστώ σ’εσένα, Μο Σαλάχ που βρήκες χρόνο να γνωρίσεις τα παιδιά», σχολιάζει μία γυναίκα στη σελίδα της Λίβερπουλ στο Facebook, όπου το βίντεο είχε πάνω από 10 εκατομμύρια προβολές.

Mo 3

Liverpool FC

ΔΗΜΟΦΙΛΗ