ΣΠΟΡ

Euroleague: Σκέφτεται να θέσει θέμα Μπερτομέου ο Παναθηναϊκός Superfoods

Euroleague: Σκέφτεται να θέσει θέμα Μπερτομέου ο Παναθηναϊκός Superfoods
Πρόταση... μομφής κατά του Τζόρντι Μπερτομέου σκέφτεται να κάνει ο Παναθηναϊκός στο συμβούλιο της Ευρωλίγκας. ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/DANIEL DAL ZENNARO

Την Πέμπτη (12/04) είναι προγραμματισμένο το κρίσιμο συμβούλιο της Euroleague στη Μαδρίτη και ο Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένος να βάλει σοβαρά ζητήματα στο τραπέζι.

Η στάση που έχει κρατήσει η Ευρωλίγκα απέναντι στον Παναθηναϊκό αλλά και απέναντι στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο κάθε άλλο παρά θετική είναι. Οι «πράσινοι» και ο διοικητικός ηγέτης τους έχουν φέρει πολλές φορές στο προσκήνιο τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τη διοργάνωση και το ευρωπαϊκό μπάσκετ, όμως, ο Τζόρντι Μπερτομέου και οι συνεργάτες του δεν δείχνουν διάθεση να ασχοληθούν με την πρέπουσα σοβαρότητα με αυτά κι αναλώνονται στο να δίνουν συνέχεια στις επιθέσεις που εξαπολύουν κατά του Γιαννακόπουλου και του «τριφυλλιού».

Όλα αυτά συνθέτουν το σκηνικό λίγα 24ωρα πριν από το εξαιρετικά κρίσιμο συμβούλιο της Euroleague που θα γίνει την Πέμπτη 12 Απριλίου στη Μαδρίτη. Σε αυτό θα δώσει το «παρών» ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και θα εκπροσωπήσει τον Παναθηναϊκό Superfoods μαζί με τον Μάνο Παπαδόπουλο. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι «πράσινοι» είναι έτοιμοι να θέσουν θέμα για τον Τζόρντι Μπερτομέου και να ζητήσουν να εκλεχθεί νέος CEO στην Ευρωλίγκα, μέσα από διαφανείς και δημοκρατικές διαδικασίες.

Παράλληλα, θα αναζητήσουν επίμονα απαντήσεις για όλα τα «καυτά» θέματα της διοργάνωσης και του αθλήματος, όπως οι χορηγίες, τα τηλεοπτικά δικαιώματα, οι διαιτησίες και οι ορισμοί των ρέφερι αλλά και τα πρόσωπα που τα διαχειρίζονται όλα αυτά. Διότι μέχρι τώρα, για όλα τα παραπάνω υπάρχει ένα καθεστώς… σκοταδισμού από την πλευρά της Euroleague και θα πρέπει κάποια στιγμή να δοθούν καθαρές απαντήσεις και εξηγήσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ