ΣΠΟΡ

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018: Πρόκριση για την Ουρουγουάη

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018: Πρόκριση για την Ουρουγουάη
Με γκολ του Λουίς Σουάρες ήρθε η νίκη για την Ουρουγουάη ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/KHALED ELFIQI

Η Ουρουγουάη με γκολ του Σουάρες επικράτησε 1-0 της Σαουδικής Αραβίας και προκρίθηκε στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2018.

Χωρίς να… θέλξει με την απόδοσή της, η Ουρουγουάη κατάφερε να πάρει δεύτερη νίκη στη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2018 και να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στους «16» της διοργάνωσης που γίνεται στα γήπεδα της Ρωσίας. Μετά τη νίκη επί της Αιγύπτου στην πρεμιέρα, η Ουρουγουάη νίκησε και τη Σαουδική Αραβία 1-0 και έτσι έφτασε στους έξι βαθμούς που είναι αρκετοί για να περάσει στα νοκ-άουτ του τουρνουά.

Το γκολ του Λουίς Σουάρες στο 23’ ήταν αρκετό στην ομάδα του Όκσαρ Ταμπάρες για να πάρει τους τρεις βαθμούς. Από εκεί και πέρα έγινε διαχείριση του αγώνα, με τη Σαουδική Αραβία να έχει τις στιγμές της για την ισοφάριση αλλά να μην τα καταφέρνει και το 1-0 να μένει ως το φινάλε. Πλέον, το μόνο που απομένει για τον α’ όμιλο είναι να φανεί ποια ομάδα θα τερματίσει πρώτη. Αυτό θα ξεκαθαρίσει στο παιχνίδι της διοργανώτριας του Μουντιάλ, Ρωσίας, με την Ουρουγουάη σε μερικές ημέρες…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ