ΣΠΟΡ

Έμεινε στον Ολυμπιακό ο Σπανούλης

Έμεινε στον Ολυμπιακό ο Σπανούλης
Αγγελόπουλοι και Σπανούλης μετά τη μεταξύ τους συμφωνία ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ / EUROKINISSI

Ο Βασίλης Σπανούλης συμφώνησε με τη διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός και θα συνεχίσει στους «ερυθρόλευκους» για έναν ακόμα χρόνο.

Συνάντηση στα γραφεία της «Arcadia» είχαν ο Βασίλης Σπανούλης και οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αδερφοί Αγγελόπουλοι. Το θέμα ήταν η ανανέωση ή όχι της συνεργασίας των δυο πλευρών, με τον Θεσσαλό γκαρντ και τους Πειραιώτες να φτάνουν σε συμφωνία, για έναν ακόμα χρόνο.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε και τη σχετική ανακοίνωση που ανέφερε: «Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού κύριοι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος συναντήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας με τον αρχηγό της ομάδας Βασίλη Σπανούλη και συμφώνησαν στην ανανέωση της συνεργασίας τους για ένα ακόμα χρόνο».

Αποχωρώντας από τη συνάντηση, ο Βασίλης Σπανούλης μεταξύ άλλων δήλωσε: «Δεν γινόταν αλλιώς, μετά από τόσες επιτυχίες και αποτυχίες που είχαμε, είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε τον αγώνα να επανέλθουμε στην κορυφή. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους προέδρους για όλα αυτά που έχουν κάνει. Δεν υπάρχουν πολλοί πρόεδροι στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Γι' αυτό κάνω ο,τι μπορώ για να τους ανταποδώσω. Οι σχέσεις μας είναι οικογενειακές. Μες στο γήπεδο, όλοι αγωνιζόμαστε για το καλό του Ολυμπιακού. Υπάρχουν και δύσκολες στιγμές, αλλά με το μπάτζετ του Ολυμπιακού, δεν υπάρχουν πολλές ομάδες που να έχουν κάνει τέτοια πράγματα. Ο ρόλος μου πρέπει να είναι να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει. Όπως έκανα πάντα στην καριέρα μου, θα υπακούω τον προπονητή. Υπάρχουν κακεντρεχείς που λένε ότι κάνω εγώ κουμάντο στον Ολυμπιακό. Υπάρχουν κι αυτά τα χαζά σχόλια. Ένα βήμα πίσω-ένα μπροστά, όλα θα φανούν στο γήπεδο και είναι δουλειά του προπονητή. Δεν μπορεί να λέει ο παίκτης τι θα γίνει. Είμαι στρατιώτης του Ολυμπιακού, ούτε πουλάω σταριλίκι ή κάτι άλλο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ