Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018: Πρόκριση - θρίλερ για την Κροατία και τώρα… Αγγλία!
«Έσπασαν» καρδιές στον τελευταίο προημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 της Ρωσίας, καθώς χρειάστηκε η… ρωσική ρουλέτα για να μάθουμε την τελευταία ομάδα που συμπληρώνει το καρέ της ημιτελικής φάσης της διοργάνωσης.
Για δεύτερη φορά στην ιστορία της η Κροατία φτάνει στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και για δεύτερη φορά στο τουρνουά, πήρε την πρόκριση στα πέναλτι, αυτή τη φορά στο Σότσι κόντρα στην Ρωσία.
Ο κανονικός αγώνας έληξε 1-1, η παράταση 2-2 και στα πέναλτι οι Κροάτες επικράτησαν με 4-3. Οι Ρώσοι προηγήθηκαν στο 31' με τον Τσερίσεφ, αλλά οι Κροάτες ισοφάρισαν στο 39' με τον Κράμαριτς και είχαν δοκάρι με τον Πέρισιτς στο 60'. Στην παράταση οι Κροάτες ήταν αυτοί που προηγήθηκαν, με τον Βίντα στο 101', αλλά οι Ρώσοι ισοφάρισαν με τον Φερνάντες στο 115'. Η Κροατία θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό της 11ης Ιουλίου στην Μόσχα, την Αγγλία.
Κρεμλίνο: «Συνηθισμένες δυσκολίες» η μείωση των ενεργειακών εσόδων και το έλλειμμα
13:38
Στη Βουλή το φοιτητικό συλλαλητήριο για τα Τέμπη: Γράφουν με κόκκινη μπογιά τα ονόματα των θυμάτων (pics&vid)
13:35
Θεσσαλονίκη: Στο εδώλιο αρχιμανδρίτης και πρώην ιερέας για απάτη άνω του 1,3 εκατ. ευρώ
13:34
ΣΤΟΧΟΣ ΤΑ 950 ΕΥΡΩ ΤΟ 2027: «Έρχονται» δύο ακόμα αυξήσεις στον κατώτατο μισθό: Πώς θα μοιραστούν τα 70 ευρώ
13:30