ΣΠΟΡ

H περίεργη υπόθεση της αυτοκτονίας του Τάιλερ Χάνεϊκατ

H περίεργη υπόθεση της αυτοκτονίας του Τάιλερ Χάνεϊκατ
EPA/MAXIM SHIPENKOV

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η αμερικανική κοινή γνώμη μια την περίεργη υπόθεση του θανάτου του μπασκετμπολίστα Τάιλερ Χάνεϊκατ στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ.

Οι πληροφορίες για τη δραματική αυτή ιστορία έρχονται με το… σταγονόμετρο, με τις αρχές να μην έχουν ακόμη δώσει στη δημοσιότητα επίσημα το όνομα του «πρωταγωνιστή» της υπόθεσης.

Το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι την Παρασκευή το απόγευμα ενημερώθηκε για έναν οπλισμένο άνδρα σε διαμέρισμα. Όπως έγινε γνωστό, ο οπλισμένος άνδρας πυροβόλησε κατά των αστυνομικών, οι οποίοι απάντησαν.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ειδικοί διαπραγματευτές της αστυνομίας, που προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τον άνδρα. Λίγη ώρα αργότερα, τραυματιοφορείς μπήκαν στο διαμέρισμα και βρήκαν τον άνδρα νεκρό.

Παρότι αρχικά διακινήθηκαν πληροφορίες πως ο άνδρας σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής πυρών, η αστυνομία ανακοίνωσε αργότερα πως αυτοκτόνησε.

Πρώην προπονητής του Χάνεϊκατ και φίλος της οικογένειας δήλωσε στην αμερικανική εφημερίδα Los Angeles Times πως η μητέρα του μπασκετμπολίστα του τηλεφώνησε το πρωί του Σαββάτου και του είπε πως ο γιος της αυτοκτόνησε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ