ΣΠΟΡ

Ολυμπιακός: Τέλος ο Ρομαό, πλησιάζουν Γουίλιαν και Μεριά

Ολυμπιακός: Τέλος ο Ρομαό, πλησιάζουν Γουίλιαν και Μεριά
Ραγδαίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό με αποχωρήσεις και μεταγραφές EUROKINISSI / LATO KLODIAN

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό, καθώς ο Αλεξίς Ρομαό ενημερώθηκε πως δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς, την στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» φουλάρουν για τους Γουίλιαν Αράο και Γιασίν Μεριά.

Η ήττα 4-0 των Πειραιωτών από την Γκενκ, το απόγευμα του Σαββάτου (21/7) στο Βέλγιο προκάλεσε ραγδαίες εξελίξεις στο «στρατόπεδο» της ομάδας, καθώς αποφασίστηκε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την ενίσχυση του ρόστερ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, αλλά και την συμμετοχή στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (23/7) ο Ολυμπιακός θα μάθει τον αντίπαλό του στην δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, καθώς στις 14:00 έχει προγραμματιστεί η κλήρωση στα κεντρικά της UEFA στην Νιόν της Ελβετίας. Μάλιστα, οι Πειραιώτες κινούνται άμεσα για την ενίσχυση του ρόστερ, έπειτα από τα κενά που φανερώθηκαν στο φιλικό με τους Βέλγους.

Στο πλάνο των «ερυθρόλευκων» για την επόμενη… μέρα δεν λογίζεται ο Αλεξίς Ρομαό. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι άνθρωποι της ομάδας είχαν επαφή με τον Τογκολέζο μέσο, όπου τον ενημέρωσαν πως δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς και για τον λόγο αυτό, θα πρέπει να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Ήδη η Ρεμς από την Γαλλία έχει δείξει ενδιαφέρον, αλλά ακόμα δεν έχει φανεί αν πρόθεση του συλλόγου είναι η απόκτησή του ως κανονική μεταγραφή ή αν θα περιμένει τις εξελίξεις για να μείνει ελεύθερος.

Αντίθετα, στο Λιμάνι έχουν επιστρέψει δυναμικά για την απόκτηση των Γουίλιαν Αράο και Γιασίν Μεριά από την Φλαμένγκο και την Σφαξιέν, αντίστοιχα. Όπως αναφέρεται στον Τύπο, οι Πειραιώτες έχουν φτάσει κοντά σε συμφωνία με την ομάδα της Βραζιλίας για τον δυναμικό μέσο, με το deal να «κλείνει» στα 2,4 εκατομμύρια ευρώ και τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει η συγκεκριμένη υπόθεση.

Παράλληλα, εξελίξεις αναμένονται και με τον Τυνήσιο κεντρικό αμυντικό. Ο μουντιαλικός άσος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό και πριν από μερικές μέρες είχε φτάσει μία… ανάσα από την μεταγραφή του, αλλά την τελευταία – κυριολεκτικά – στιγμή, οι τρελές απαιτήσεις της Σφαξιέν, άλλαξαν τα δεδομένα.

Πάντως, τις τελευταίες ώρες στην Τυνησία παρουσιάζουν ως… τελειωμένη την μετακίνησή του στον Πειραιά, τονίζοντας πως οι δύο ομάδες είναι και πάλι σε διαπραγματεύσεις και δεν αποκλείεται να προκύψει οριστική συμφωνία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ