ΣΠΟΡ

Ληγμένα τρόφιμα πρόσφερε η Ντιναμό Μπρεστ στον Ατρόμητο

Ληγμένα τρόφιμα πρόσφερε η Ντιναμό Μπρεστ στον Ατρόμητο
Δυσάρεστη έκπληξη για τον Ατρόμητο στη Λευκορωσία Eurokinissi Sports

Στο περιθώριο της αναμέτρησης του Ατρόμητου με τη Ντιναμό Μπρεστ στη Λευκορωσία, οι οικοδεσπότες έδωσαν στην ελληνική ομάδα τρόφιμα, τα οποία όμως ήταν ληγμένα.

Μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκαν τα μέλη της αποστολής του Ατρόμητου στη Λευκορωσία. Οι άνθρωποι της ελληνικής ομάδας, διαπίστωσαν πως τα τρόφιμα που τους πρόσφερε η ομάδα της Ντιναμό Μπρεστ, από την οποία ηττήθηκαν 4-3 στο πρώτο παιχνίδι για τον Β' προκριματικό γύρο του Europa League, ήταν ληγμένα.

Η ομάδα στην οποία πρόεδρος είναι ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, πριν από τη έναρξη του παιχνιδιού πρόσφερε τρόφιμα και ροφήματα στην ομάδα του Περιστερίου, ως είθισται να κάνουν οι γηπεδούχοι για τις ανάγκες των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού τιμ των αντιπάλων. Ωστόσο, οι άνθρωποι του ελληνικού συλλόγου αντιλήφθηκαν άμεσα πως κάτι δεν πάει καλά, καθώς πρόσεξαν τις ημερομηνίες στις συσκευασίες από τις μπάρες δημητριακών, τους χυμούς και τα γάλατα και τα προϊόντα είχαν λήξει εδώ και τρεις μήνες.

Μάλιστα, αυτή ήταν η δεύτερη φορά που συνέβηι κάτι ανάλογο στην αποστολή του Ατρόμητου, καθώς πριν από μερικά χρόνια, στο περιθώριο των αναμετρήσεων με την Σαράγεβο για τα προκριματικά του Europa League, οι Βόσνιοι είχαν προσφέρει ληγμένα προϊόντα, με τους ανθρώπους των «κυανόλευκων» να το προσέχουν και να τα απομακρύνουν, όπως έκαναν και αυτή τη φορά στη Λευκορωσία...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ