ΣΠΟΡ

Europa League: Εύκολα στα play off ο Ολυμπιακός

Europa League: Εύκολα στα play off ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Λουκέρνη και στην Ελβετία. LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός νίκησε και στην Ελβετία, 3-1, τη Λουκέρνη μετά το 4-0 του «Γ. Καραϊσκάκης» και πέρασε άνετα στα play off του Europa League.

Το σφύριγμα της λήξης στον αγώνα της Μπέρνλι με τη Μπασακσεχίρ περιμένει ο Ολυμπιακός, έτσι ώστε να μάθει ποια ομάδα θα είναι αντίπαλός του στα play off του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν αντιμετώπισαν προβλήματα απέναντι στην αδύναμη Λουκέρνη, την οποία νίκησαν και στον επαναληπτικό στην Ελβετία. Η πρόκριση, ούτως ή άλλως, θεωρούταν δεδομένη μετά το 4-0 υπέρ της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι Πειραιώτες νίκησαν 3-1 και στην Ελβετία, με αποτέλεσμα να περάσουν πανηγυρικά στην επόμενη φάση του θεσμού και να διεκδικούν την είσοδό τους στους ομίλους της διοργάνωσης. Πρωταγωνιστής ήταν ξανά ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος σκόραρε δυο φορές. Αρχικά στο 23’ του αγώνα και στη συνέχεια στο 59’, πριν βρει δίχτυα και ο Γκερέρο στο 68’ του αγώνα. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι, ήταν να μειώσουν το σκορ στο 82’ με το γκολ του Ντεμασάι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ