ΣΠΟΡ

Ολυμπιακός: Με τους «νέους» κόντρα στην Μπέρνλι

Ολυμπιακός: Με τους «νέους» κόντρα στην Μπέρνλι
Στην αποστολή του Ολυμπιακού για Μπέρνλι ο Νάτχο EUROKINISSI / ΣΑΓΙΑΣ ΤΑΚΗΣ

Στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον πρώτο αγώνα των play offs του Europa League βρίσκονται οι Μπίμπαρς Νάτχο, Γκιγέρμε και Αχμέντ Χασάν.

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται το βράδυ της Πέμπτης (23/8) στις 21:00 την Μπέρνλι στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους το πρωί της Τετάρτης (22/8) όπου έλαβε χώρα μία προπόνηση. Μετά το τέλος του προγράμματος ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε τους «εκλεκτούς» του για τον αγώνα απέναντι στους Άγγλους.

Μεταξύ των επιλογών του βρίσκονται και οι Μπίμπαρς Νάτχο, Γκιγέρμε και Αχμέντ Χασάν, οι οποίοι αποτελούν τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα των Πειραιωτών κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Όσον αφορά στην ετοιμότητά τους, πιο… μπροστά είναι οι δύο τελευταίοι, που μετείχαν στις προετοιμασίες των Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και Μπράγκα, αντίστοιχα, ενώ ο Ισραηλινός χρειάζεται λίγο χρόνο, μια και ήταν χωρίς ομάδα.

OlympiacosApostoli


Πηγή: Instagram / ΠΑΕ Ολυμπιακός

Αναλυτικά, στην αποστολή του Ολυμπιακού μετέχουν οι: Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Τσιμίκας, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος, Γκιγέρμε, Βρουσάι, Ποντένσε, Γκερέρο, Ανσαριφάρντ, Χασάν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ