ΣΠΟΡ

Άγιαξ - ΑΕΚ: Πρεμιέρα στ’ αστέρια του Champions League

Άγιαξ - ΑΕΚ: Πρεμιέρα στ’ αστέρια του Champions League
Πρεμιέρα για την ΑΕΚ στο Champions League EUROKINISSI / ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ

Η ΑΕΚ επιστρέφει έπειτα από 12 χρόνια στους ομίλους του Champions League, καθώς το απόγευμα της Τετάρτης (19/9) στις 19:55 (Cosmote Sport 2) αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στην Ολλανδία.

Η Ένωση κατάφερε να διανύσει τον… δρόμο από τα προκριματικά και βρίσκεται και πάλι στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Η πρεμιέρα της είναι στο «Johan Cruyff Arena» στο πλαίσιο του 5ου ομίλου και θέλει να κάνει ένα θετικό ξεκίνημα, προκειμένου να συνεχίσει να… ονειρεύεται.

Πέντε απουσίες

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης κάνει τα σχέδιά του για το πρώτο ματς της ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League, αλλά έχει πολλές απουσίες για να «πονοκεφαλιάζει». Αρχικά, οι Λιβάγια, Λόπες και Μπακασέτας είναι τιμωρημένοι και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, ενώ εκτός πλάνων είναι και οι τραυματίες Μπογέ και Αλμπάνης.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Μπάρκας, Τσιντώτας, Γκίνης, Μπακάκης, Οικονόμοι, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβαρνάς, Σιμόες, Γιαννιώτας, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μοράν, Γιούσης, Άλεφ, Γιακουμάκης, Κλωναρίδης, Πόνσε.

Ουζουνίδης: Να μείνουμε συγκεντρωμένοι

«Ο Άγιαξ είναι μία ομάδα που παίζει καλά με την μπάλα, αλλά έχει και αδυναμίες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Έχει ένα στυλ παιχνιδιού που είναι επιθετικό και μπορεί να μας δώσει προϋποθέσεις να απειλήσουμε.

Σε τέτοια παιχνίδια δεν μπορεί να παίζεις μόνο άμυνα. Πρέπει να κοιτάξεις και να προβληματίσεις. Είναι σημαντικό τις ευκαιρίες που θα έχουμε να τις κάνουμε γκολ, αν θέλουμε να πάρουμε αποτέλεσμα», είπε μεταξύ άλλων, ο Μαρίνος Ουζουνίδης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, την Τρίτη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ