ΣΠΟΡ

Χατζηδάκης: Ο Παύλος Γιαννακόπουλος τα έδωσε όλα για τον Παναθηναϊκό

Χατζηδάκης: Ο Παύλος Γιαννακόπουλος τα έδωσε όλα για τον Παναθηναϊκό
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης, μίλησε για τον Παύλο Γιαννακόπουλο κατά την προσέλευσή του στο gala για το τουρνουά.

«Ο Παύλος Γιαννακόπουλος τα έδωσε όλα για τον Παναθηναϊκό και για το μπάσκετ. Είχε αγάπη για την ομάδα, πάθος για το άθλημα. Το έβλεπες στο πρόσωπό του και στις κινήσεις του. Έτυχε να τον παρακολουθώ από παιδί, τότε που ήταν ακόμα παράγοντας του ποδοσφαίρου και μετά βέβαια στο μπάσκετ, δεν νομίζω ότι υπάρχει Παναθηναϊκός αλλά και φίλαθλος που να μην θυμάται με συγκίνηση τον Παύλο Γιαννακόπουλο», είπε αρχικά ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Μας έκανε περήφανους, έκανε τον Παναθηναϊκό του μπάσκετ γνωστό σε όλη την Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο που παρακολουθεί το μπάσκετ. Ήταν ο άνθρωπος που άλλαξε το μπάσκετ σε πολύ μεγάλο βαθμό. Ο αθλητισμός χάνει έναν άνθρωπο με μεγάλη καρδιά, με περίσσευμα καρδιάς για το μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό. Νομίζω ότι όλοι όσοι μένουν πίσω πρέπει να παραδειγματίζονται από το ήθος του και από τη διαδρομή του που έκανε τη διαφορά στον ελληνικό αθλητισμό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ