ΣΠΟΡ

Ισόπαλο το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη

Ισόπαλο το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη
Δυνατές μονομαχίες είχε το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη, αλλά όχι νικητή MOTION TEAM/EUROKINISSI

ΠΑΟΚ και Άρης συναντήθηκαν ξανά μετά από 4,5 χρόνια, για ματς Κυπέλλου, με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1 στο γήπεδο της Τούμπας…

Το παραδοσιακό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη, απουσίασε από τα δρώμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου από την άνοιξη του 2014 κι έπειτα. Τότε ήταν που οι «κίτρινοι» είχαν υποβιβαστεί στη Footballl League, από την οποία επέστρεψαν τη φετινή σεζόν. Παρόλα αυτά, το πρώτο ντέρμπι που έπαιξαν ξανά οι δυο ομάδες στο γήπεδο της Τούμπας, ήταν για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη τα είχε όλα. Δύναμη, πάθος, ένταση, κόντρες, τραυματισμούς, αποβολή (του Κίτσιου στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου), γκολ και δίψα για τη νίκη. Μια νίκη που δεν πήρε κανείς από τους δυο αφού ΠΑΟΚ και Άρης εξουδετέρωσαν ο ένας τον άλλον κι έμειναν στο 1-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με εύστοχο πέναλτι του Πέλκα, όμως, ο Άρης ισοφάρισε με πανέμορφο πλασέ του Ματέο Γκαρσία. Οι φιλοξενούμενοι είχαν σημαντικές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, ειδικότερα όταν έπαιζαν με παίκτη παραπάνω, όμως, δεν τις εκμεταλλεύτηκαν. Έτσι, το πρώτο ντέρμπι του Βορρά μετά από αρκετά χρόνια ανάμεσα σε «ασπρόμαυρους» και «κίτρινους» τελείωσε χωρίς νικητή.

Για τον ίδιο όμιλο στο Κύπελλο Ελλάδας, νωρίτερα ο Αήττητος Σπάτων είχε αναδειχθεί ισόπαλος 1-1 με τον Εργοτέλη. Στον Βόλο η Κέρκυρα νίκησε 1-0 την τοπική Νίκη, ενώ Ξάνθη και ΟΦΗ έμειναν στο 0-0 στα «Πηγάδια». Τέλος, το παιχνίδι της Θύελλας Καμαρίου με τον Ηρακλή, αναβλήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ