ΣΠΟΡ

ΟΠΑΠ και ΕΠΟ μαζί με στόχο το Euro 2020

ΟΠΑΠ και ΕΠΟ μαζί με στόχο το Euro 2020
ΟΠΑΠ και ΕΠΟ παρουσίασαν τη συνεργασία τους και έθεσαν υψηλούς στόχους ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Παρουσιάστηκε επίσημα η επέκταση της συνεργασίας του ΟΠΑΠ με την ΕΠΟ για την επόμενη διετία με τους ομιλητές να βάζουν στόχο την παρουσία της Ελλάδας στο Euro 2020.

Ο «χρυσός» χορηγός της Εθνικής Ελλάδας για τα επόμενα δυο χρόνια θα συνεχίσει να είναι ο ΟΠΑΠ. Η επέκταση της συνεργασίας με την ΕΠΟ παρουσιάστηκε επίσημα στα γραφεία της εταιρίας το πρωί της Τετάρτης (10/10), με όσους έδωσαν το «παρών» και τοποθετήθηκαν σχετικά να αναφέρουν πως ο μεγάλος στόχος είναι να συνδυαστεί αυτή η διετία με επιτυχημένα αποτελέσματα της «γαλανόλευκης», που θα φέρουν ξανά το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στα τελικά μιας μεγάλης διοργάνωσης, όπως είναι το Euro 2020.

Την ΕΠΟ εκπροσώπησε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Βαγγέλης Γραμμένος, αλλά και αρκετά ακόμα στελέχη ενώ παράλληλα έδωσε το «παρών» ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Μίκαελ Σκίμπε, αλλά και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κάρλος Ζέκα, Δημήτρης Κουρμπέλης, Ορέστης Καρνέζης και Τάσος Μπακασέτας. Από πλευράς ΟΠΑΠ ήταν όλα τα υψηλόβαθμα στελέχη, όπως ο Καμίλ Ζίγκλερ, πρόεδρος της εταιρίας, και ο Ντάμιαν Κόουπ, που είναι ο διευθύνων σύμβουλος. Στο πάνελ βρέθηκε ο τελευταίος, μαζί με τον αρχηγό της Εθνικής, Παπασταθόπουλο, τον προπονητή Σκίμπε και τον πρόεδρο της ΕΠΟ.

Πρώτος πήρε τον λόγο ο Ντάμιαν Κόουπ, εκ μέρους του ΟΠΑΠ, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «Είμαστε χαρούμενοι που η νέα αυτή συνεργασία με την ΕΠΟ και την Εθνική Ελλάδας συνδυάζεται με την προσπάθεια για πρόκριση στο Euro 2020. Από την πλευρά μας πιστεύουμε πως η ομάδα θα τα καταφέρει γιατί συνδυάζει έμπειρους και διεθνώς καταξιωμένους παίκτες με νεαρούς και ταλαντούχους που ήδη λάμπουν με τις ομάδες τους. Η συνεργασία μας με την ΕΠΟ δεν έχει να κάνει φυσικά μόνο με τα αποτελέσματα αλλά με τη γενικότερη προσπάθεια ανάπτυξης του αθλήματος. Έχουμε κοινούς στόχους σε αυτό. Είναι πολύ σημαντικό για την εταιρία μας ότι αυτή η συνεργασία συνδυάζεται με τη συμπλήρωση 60 χρόνων του ΟΠΑΠ που μέσα από την μακρά του ιστορία συνεχίζει να προσφέρει στην ελληνική κοινωνία και τον ελληνικό αθλητισμό».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, σχολίασε: «Θα ήθελα να μοιραστώ τη χαρά που νιώθω για τη σημερινή εκδήλωση η οποία σηματοδοτεί τη συνέχιση μιας πετυχημένης και πολύχρονης συνεργασίας με την ΟΠΑΠ ΑΕ. Είναι εξαιρετικά σημαντική η παρουσία της ΟΠΑΠ στο νέο ξεκίνημα της Εθνικής Ελλάδας, ελπίζουμε ότι σε αυτή την πορεία θα πανηγυρίσουμε μαζί τις επιτυχίες που έχουμε βάλει ως στόχο. Θέλουμε να ανεβάσουμε αγωνιστικά τον πήχη, προβάλλοντας τις αξίες του αθλητισμού και αναπτύσσοντας το άθλημα. Η ΟΠΑΠ ανήκει στις κορυφαίες εταιρίες, είναι διαχρονικά ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του ελληνικού αθλητισμού κι αφήνει καθημερινά ένα ξεχωριστό στίγμα στην ομάδα με τις δράσεις και την προσφορά του στη νεολαία και την κοινωνία. Ευχαριστούμε τον ΟΠΑΠ που στηρίζει εδώ και 60 χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο και εύχομαι να συνεχίσει να στηρίζει με τον ίδιο ζήλο τον ελληνικό αθλητισμό και να έχει περισσότερες επιτυχίες».

Ο Μίκαελ Σκίμπε, τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, στη δική του τοποθέτηση ανέφερε: «Εγώ και η ομάδα μου είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Είμαι εδώ τα τελευταία τρία χρόνια και είχα αρκετές συναντήσεις με ανθρώπους του ΟΠΑΠ, βρέθηκα σε αρκετές εκδηλώσεις και είναι ωραίο να είμαι εδώ ξανά με ανθρώπους που προσπαθούν για το καλύτερο για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τους νέους ανθρώπους. Είμαι χαρούμενος που έχουμε αυτή την επικοινωνία, είναι σημαντικό και για τις δυο πλευρές. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΟΠΑΠ για όσα κάνει για την ελληνική εθνική ομάδα, δεν είναι εύκολο να παίζεις στο υψηλό επίπεδο και ο ΟΠΑΠ είναι πάντα στο πλευρό μας. Όπως είπε και ο πρόεδρος αλλά και ο επικεφαλής του ΟΠΑΠ είναι το να συνδυάσουμε αυτή την επέκταση της συνεργασίας μας με μια επιτυχημένη πορεία προς το Euro 2020».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του αρχηγού της «γαλανόλευκης», Σωκράτη Παπασταθόπουλου ενώ στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης ανάλογες δηλώσεις έκανε και ο Ορέστης Καρνέζης. Στη συνέχεια οι διεθνείς, τα στελέχη της ΕΠΟ και του ΟΠΑΠ φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί ενώ η ομοσπονδία δώρισε στον «χρυσό» χορηγό της μια φανέλα με τις υπογραφές των παικτών που στο πίσω μέρος είχε το όνομα «ΟΠΑΠ» και τον αριθμό 60, όσα και τα χρόνια που συμπληρώνει ο οργανισμός. Τέλος, διενεργήθηκε και κλήρωση για να αναδειχθούν οι τυχεροί που έλαβαν δώρα από τον ΟΠΑΠ, με τους διεθνείς να είναι αυτοί που «τραβούσαν» τους λαχνούς και φωτογραφίζονταν με τους τυχερούς, χωρίς να λείψουν και τα ανάλογα… πειράγματα μεταξύ τους.

https://www.instagram.com/p/Bov1XjPiJif

ΔΗΜΟΦΙΛΗ