ΣΠΟΡ

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1-1: «Στοπ» στο Περιστέρι

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1-1: «Στοπ» στο Περιστέρι
EUROKINISSI / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Την πρώτη του απώλεια βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα είχε ο ΠΑΟΚ, καθώς έμεινε στο 1-1 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 9η αγωνιστική.

Οι «ασπρόμαυροι» προηγήθηκαν στο 40ο λεπτό με το πλασέ του Κρέσπο, έπειτα από το γύρισμα του Βαρέλα, ενώ νωρίτερα είχαν διαμαρτυρηθεί για πέναλτι στον Ελ Καντουρί από τον Στρούγγη (22’).

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν κατάφεραν να «σφραγίσουν» το πλεονέκτημά τους, καθώς στο 66’ ο Ζαμπά δεν μπόρεσε να στοχεύσει την εστία του Μέγιερι και οι γηπεδούχοι αντέδρασαν με τον Ουγκράι, ο οποίος στο 73ο λεπτό, με σουτ από πλάγια θέση, έγραψε το 1-1 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Έτσι, οι δύο ομάδες παρέμειναν αήττητες στο πρωτάθλημα, με τον ΠΑΟΚ να μετρά την πρώτη απώλεια βαθμών. Πάντως, ο «Δικέφαλος του Βορρά» παραμένει στην κορυφή του πρωταθλήματος, ενώ στην δεύτερη θέση βρίσκεται το «συγκρότημα» του Νταμίρ Κάναντι.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Κιβρακίδης, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Στρούγγης (46’ Ενσικουλού), Μπουσουλάντζιτς, Μάντσον, Ουγκράι, Μπρούνο (87’ Ούμπιντες), Μούγιακιτς (46’ Κωτσόπουλος).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Βιερίνια, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Ζαμπά (77’ Πέλκας), Ελ Καντουρί (82’ Ουάρντα), Μπίσεσβαρ (67’ Λημνιός), Πρίγιοβιτς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ