ΣΠΟΡ

Αστέρας Τρίπολης - Ξάνθη 0-1: Τρέχει σερί με τέσσερις νίκες

Αστέρας Τρίπολης - Ξάνθη 0-1: Τρέχει σερί με τέσσερις νίκες
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΞΑΡΧΟΣ / EUROKINISSI

Η Ξάνθη έφυγε με το «διπλό» από την Τρίπολη καθώς νίκησε 1-0 τον Αστέρα με γκολ του Γέντρισεκ.

Η Ξάνθη πέρασε νικηφόρα από την Τρίπολη και συνεχίζει το αήττητο σερί της μετά την ήττα της 1ης αγωνιστικής από τον Παναθηναϊκό στα Πηγάδια.

Οι Ακρίτες κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Αστέρα με 1-0 χάρη σε γκολ του Γέντρισεκ στο 71' που βάζει σε μπερδέματα και έντονους προβληματισμούς τους Αρκάδες που παρέμειναν στους 5 βαθμούς.

Για τον Αστέρα το ματς αυτό ήταν οριακό ώστε να επιστρέψει στα τρίποντα και να πάρει βαθμολογική ανάσα. Φευ. Η εικόνα του δεν ήταν καλή, παρά μόνο στα πρώτα 20 λεπτά.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη είχε θέματα ιδιαίτερα στην τελική πάσα. Είναι χαρακτηριστικό πως σε αρκετές περιπτώσεις οι Αρκάδες βρέθηκαν σε θέση βολής όμως τα χάλασαν στο τέλος.

Σε ό,τι αφορά την Ξάνθη τρέχει σερί με τέσσερις νίκες και πλέον φιγουράρει στην 4η θέση της βαθμολογίας, ένα πόντο μπροστά από την ΑΕΚ την οποία «βύθισε» στην 5η θέση!

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Βαλιέντε, Κυριακόπουλος, Μουνάφο, Ιγκλέσιας (76΄ Δουβίκας), Φερνάντεθ (42΄ Τσιλιανίδης), Τόνσο, Καλτσάς, Μανιάς.

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Αλμέιδα, Λισγάρας, Κασάδο, Κοβάτσεβιτς, Καμαρά, Κίκε (46΄ Κάντα), Ντουρίτσκοβιτς, Κάστρο (85΄ Μελιόπουλος), Γέντρισεκ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ